BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 14.04.2014

KOÇ burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Üç ay boyunca yakın çevrenizle ilişkileriniz artacak ve onların sorumluluklarını üstlenme gibi durumlar ön plana çıkacak. Satış, Pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini daha da geliştirecek.

 

BOĞA burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Önümüzdeki üç ay maddi kazanımlarınız artacak. İyi ilişkiler kurabilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak. Bir yandan para harcamaya başlayacak, bir yandan güzel eşyalar alma isteğiniz artacak. Mantığınızı kullanın.

 

İKİZLER burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Üç ay boyunca sosyal olmak, hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek için uğraşacaksınız. Kendinizi şımartacak her şey devreye girmeye başlayacak. Artık silkinme zamanı; kendinize vakit ayırmayı öğreneceksiniz.

 

YENGEÇ burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Üç ay süresince sizi sosyal anlamda zorlayacak olan Venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakârlıkları hayatınıza taşıyacak. Yine bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Dikkatli olun formistan.com.

 

ASLAN burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Üç aylık dönem içinde sosyal çevrenizde ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek grupsal bir çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. Geleceğe yönelik iyi ilişkiler kurmanın tam zamanı.

 

BAŞAK burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Kariyeriniz üç ay boyunca olumlu etkiler altında. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü artırsa da ilişkilerinizin iyi olması şartları lehinize çevirecek. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa talep etmenin tam zamanı.

 

TERAZİ burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, eğitim, medya, ticaret gibi alanlarda üç ay süresince güzel gelişmeler var. Tanımadığınız insanlarla paylaşımınızı artırabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

 

AKREP burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Önümüzdeki üç aylık dönmede başkalarının kaynaklarından yararlanabilir; banka, faiz, nafaka, prim, sigorta konularında fayda görebilirsiniz. İnsanlardan destek göreceksiniz. Almanız gereken kredi varsa hiç düşünmeyin.

 

YAY burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği bir dönem içindesiniz. O ortaklaşa işlerinizde de güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Üç ay boyunca sevdiğinizle paylaşımlarınız artıyor. Mantıkla hareket ettiğiniz güzel bir dönemdesiniz.

 

OĞLAK burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Önümüzdeki üç aylık dönemde kariyer alanlarınız güzelleşiyor. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokup iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Bu etkilerden sağlığınız da olumlu etkileniyor. İşyerinde paylaşımlarınız artabilir.

 

KOVA burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Üç ay boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler ve romantizm öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte ona olan sevginiz her şeyin üstünde olabilir. Becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek.

 

BALIK burcu 14 Nisan 2014 yorumu
Venüs, üç ay boyunca aile hayatınızı etkileyecek. Paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı