BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 12 Ekim Cumartesi 2019

Günlük Burç Yorumları 12 Ekim Cumartesi 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Muhtemelen büyük bir arkadaş çevreniz var ve onların çoğu sıradan arkadaşlarınız olsa da olumlu yanlarını kanıtlayabilirler. Bazı tartışmaların üstesinden gelmenize yardımcı olabilirler. Ayrıca bugün, arkadaşlarınız oynayabileceği rolün önemini anlamanıza yardımcı olabilirler. Kısacası bugün kendinize gelmeniz için birkaç arkadaşınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Etrafınızdaki insanlara ve yaşadığınız her şeye septik yaklaşımlarınız sizi bütün gün yorabilir. Sonuç olarak, özellikle insanlar başta olmak üzere her şey hakkında şüpheli, belirsiz ve güvensiz hissetme ihtimaliniz vardır. Size en yakın olanların duygularından ve niyetlerinden bile şüphelenmeniz mümkündür. Evde tedirgin ve endişeli bir hava hakim olabilir. Bugün sizin için pek keyifli geçmeyebilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Arkadaşlarınız ve ailenizle seyahate çıkma arzunuz tarafından ele geçirilebilirsiniz! Bu durumu ara ara ufak geziler hususunda da yaşıyor olabilirsiniz. Gün eğlence, eğlence ve eğlence dolu olabilir! Bekarların güzel bir ilişkiye başlama ihtimalleri var. Evlilik hayatında olanlar ise evliliğin mutluluğuna varabilirler.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bekleyen görevleri bitirmek için daha fazla emek harcayabilirsiniz. Kişisel işlere kıyasla kariyere öncelik verebilirsiniz. Böylece kariyerinizde ve iş çözümlemelerinde elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Muhtemelen ancak akşama doğru, sevdiklerinizle değerli zamanlar geçirebilecek ve neşeli saatler sizi bekliyor olacaktır.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bugün ortağınızı tatmin etmek ve memnun etmek için taş üstünde taş bırakmayacaksınız! Elinizden gelen tüm çabayı onun güvenini kazanmak için harcayabilirsiniz. Ve emeklerinizin karşılığını hemen alabilir, bugün ortağınızı etkileyebilirsiniz. Ayrıca bugün bütün finansal ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Yaşamdaki dönüm noktaları hayatınızın gidişatını etkileyen önemli anlardır. Ve bugün sizi bu kritik tercihlerden biri bekliyor olabilir. Bugün ne yaparsanız yapın, galip gelebilirsiniz. Finansal konular ve ilişkiler öncelik listesinin başında geliyor olacaktır. Tüm bu yorucu saatler geride kaldığında ise şükredeceğiniz bir günü geride bıraktığınızı fark edebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün yeni konular hakkında bilgi edinmeye çalışabilirsiniz. Tüm gün coşku ve pozitiflik hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile konuşurken daha fazla ilgi gösterebilirsiniz ve durum sizi onlara daha da yaklaştırabilir. Hayat arkadaşınız sayesinde birçok fayda sağlayabilirsiniz. Bugün ayrıca yakın bir akrabanızın yanında olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün isteklerinizin alt üst olma ihtimali yüksek. Belki günün sonunda ağlanma olasılığınız bile var! Fakat imajınızı zedelemeye gerek yok. Gereksiz yere çok güçlü ya da şiddetli tepkiler vermemeye çalışın. Bugün büyük çatışmalardan uzak durmak en iyisi olacaktır. Unutmamanız gereken tek şey; günün sadece 24 saat olması! Yarına her şey düzelebilir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Sizinle aynı doğrultuda düşünen insanlarla vakit geçirmeye bayılıyorsunuz. Bugün de değişen bir şey olmayabilir ve günün büyük bir bölümünde onlarla etkileşimde kalabilirsiniz. Fikir almak, beyin fırtınası ve gündelik tartışmalar bugün sizi aydınlatabilir. Etrafınızdakiler, sohbetinizin keyfine varacaktır.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sabır, ayakta kalmanız için sağ ayağınız ise başarı, sol ayağınız olmalıdır! Sakin kalmak size düşündüğünüzden çok daha fazla yarar sağlayabilir, bu yüzden intikamınızı açığa çıkarmadan önce iki kez düşünün. Ayrıca sevdiklerinizle yürekten bir konuşma yapmanız ve daha önemlisi hissettiğiniz şekilde konuşmanız mümkündür. İş arkadaşlarınız, sevimli ve eğlenceli tarafınızı takdir edebilirler.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Programlarınızı bugün aşırı yoğun bulabilirsiniz! İş yükünüz, özellikle yönetici iseniz göz korkutucu olabilir. Ancak, çalışkanlığınızın ve bağlılığınızın sizi yönlendireceğini düşünüyoruz. Çalışanlar için durum bir miktar rahat olmakla beraber; aradaki fark kahve içecek vakit bulacak olmalarıdır! Ve akşam parti için hazır olan ilk kişi yine de siz olabilirsiniz. Bu nasıl enerji!

Balık Burcu Günlük Yorumu

Bugün yapılacaklar listesi oluşturmak, size iyi bir sonuç kazandırabilir. Neyi ne kadar yapmak istediğinize ve ne zaman müsait olduğunuza ve ne kadar başarabileceğinize dair gerçekçi bir bakış açısı kazanmak için faydalı olacaktır. Kendinizden makul olmayan taleplerde bulunmanızın daha fazla gecikmeye yol açabilir. Bu dipnotu unutmayın!

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı