BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 12.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam saatlerinde yoğunluk artabilir. 

12/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

12/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

 12/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeyeçalışmalısınız.

 12/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu etkiliyor. Uykunuza özen göstermelisiniz. 

12/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken sizi de farklı kılıyor. Yaşadığınız iniş ve çıkışlar, yaşamanızı bir hayli zorlaştırabilir. Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

 12/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsin. Çevrenizden destek görseniz bile, hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Dostlarınıza güvenmek konusunda tereddütleriniz var.

 12/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız. 

12/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Arkadaşlarınızla birlikte yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Onlarla karşılıklı olumu destekler içindesiniz. Birlikte güç doğar sözüyle hareket ediyor ve engellerden korkmuyorsunuz. Bugün, atılımcı yönlerinizi, çevrenin istekleri dahilinde değerlendirmeye alabilirsiniz. İçsel dengenizin oldukça güçlü olduğu bir gün. Enerjinizi dağıtmamalısınız.

 12/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşünceleriniz çevreniz tarafından takdir görecek.

 12/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Hırslı olmak değer yargılarınızda sapmalara neden olabilir. Bugün, aklınızı ustaca kullanmalı ve çevrenizde gelişen olaylara karşı temkinli yaklaşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz. İçsel sesinizi dinlemelisiniz.

12/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. 

12/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı