BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 12.05.2014

12 MAYIS 2014 PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU

Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Rahatsız olmamalı ve bazı kişilere kendilerini ispat etmeleri için zaman tanımalısınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızın anlamı daha sonra anlaşılacaktır

BOĞA BURCU

Güneş burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde karmaşalar yaratıyor. İsteklerinizin anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Başlangıçların sizi ürkütmesinin nedeni her şeyi denetimden geçirmek istediğiniz için oluyor. Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemleri yaşıyor, olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Yönetici gezegeniniz Merkür, burcunuzda ilerliyor. Sosyal ilişkilerinizde güzel ve akıcı konuşmalarınızla dikkat çekecek ve bulunduğunuz ortamlarda farklı düşüncelerin etkisi altında kalacaksınız. Duygusal konularda ketum davranmayı tercih edebilirsiniz. Bugün, içsel sevinciniz oldukça yüksek gelişiyor.

YENGEÇ BURCU

Yaşamınızla ilgili değişime ihtiyaç duyduğunuz halde, geleneksel takıntılarınız yüzünden aşmadığınız konular var. Bugün, ayrıntılar önem kazanabilir. Duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin sorunlarına kısa sürede çözüm bulacaksınız. Bazı kuşkularınızdan sıyrılmalısınız.

ASLAN BURCU

Ay, kişisel ilişkilerinize yeni boyut getiriyor. Bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız. Küçük egoların başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve kişisel gelişimleriniz için bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

BAŞAK BURCU: Yönetici gezegeniniz Merkür kariyer evinize geçerek, kendinizle ilgili açılımlar ve değişimleri ortaya çıkaracak. Enerjinizi maddesel konularda yoğunlaştırmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi destekleyen işler yaptığınız zaman çok daha yüksek performans sergiliyorsunuz. Sınırlarınızı kendiniz belirlemelisiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün Ay’ın konumu, duygusal anlamda derin düşünceler içinde olmanıza neden olabilir. Derin duygularda insanı olmanız sizi her zaman farklı kılıyor. Fakat, bu kadar ayrıntıya düşkün olmak sizde olumlu olmuyor. Nedensiz korkularınız var. Şansınız açılırken bazı pürüzleri görmezlikten gelemezsiniz.

AKREP BURCU

Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor. İkili ilişiklerinizde duygu karmaşası yaşayacaksınız. Partnerinizin çıkardığı sorunlar karşısında bocalayabilirsiniz. Aranızda olaylar sert gelişebilir. Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Yaşamı sorgulama tarzınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

YAY BURCU

Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bugün Ay’ın Terazi’de ilerlemesi, sizin olaylara ketum bir şekilde yaklaştığınızı gösteriyor.Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Güneş kombinasyon burcunuz Boğa’da ilerlerken, mantıklı ilişkiler içindesiniz. Yaşamınızla ilgili sabit kararlar vermek istiyor ve yaratıcı yönlerinizin kabul görmesi için gerekli alt yapıyı kurmak istiyorsunuz. Akıllıca yaptığınız anlaşmalar ses getirecek.

KOVA BURCU

Duygusal ilişkilerinizde içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin özgürlük tutkularınız partnerinizin için problem teşkil ediyor. Kısa vadeli kaçışlara ihtiyacınız var ve bu kişisel özelliğinizi ona, uygun bir dille anlatmalısınız. Kökten değişimlere ihtiyacınız var. Duygularınızın sınırlarını kendiniz çizmelisiniz.

BALIK BURCU

Ay’ın bulunduğu konum, çevresel faktörlerinizin güçlenmesine neden oluyor. Yaratıcı yönlerinizin kabul görmesini istiyor ve çevrenizden bu konuda gerekli destekleri görüyorsunuz. Aşk konusunda ikilem yaşamak istemiyorsanız, aranızda bazı pürüzleri ortadan kaldırmak zorundasınız. Sizin mantık savaşınız galip gelecek.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı