BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 12.02.2014

12 ŞUBAT 2014 ÇARŞAMBA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz.Beklemeyi bilmediğiniz için, bir çok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz.. Maddi konularda hisseli kazançlardan payınıza düşeni almak isteseniz de, hakkınız için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

BOĞA BURCU: Partnerinizin enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız., İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunu olabilir.

İKİZLER BURCU: İsteklerinizin anında olmasını isteyen yapınız, çoğu kez tepki alsa da, sizin aldırdığınız yok. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Davranışlarınızdaki sonuç, yaşamınızda belirleyici oluyor.

YENGEÇ BURCU: İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz. Çocukları olan Yengeçler, onlar için özel çalışmalara girebilirler.

ASLAN BURCU: Bugün, duygusal konularda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Güçlü duygular içindesiniz ve partnerinizi yönlendirme konusunda etkili olacaksınız. Onun bazı fikirlerini kökten değiştirebilirsiniz. Amacınıza ulaşmak için önünüzdeki tüm engelleri aşmasını iyi biliyorsunuz..İçsel patlamalara meyilli bir gün.

BAŞAK BURCU: Bugün, duygusal konularda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Güçlü duygular içindesiniz ve partnerinizi yönlendirme konusunda etkili olacaksınız. Onun bazı fikirlerini kökten değiştirebilirsiniz. Amacınıza ulaşmak için önünüzdeki tüm engelleri aşmasını iyi biliyorsunuz..İçsel patlamalara meyilli bir gün.

TERAZİ BURCU: Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ailenizin bazı konuşlarına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Duygusal konularda ise, sevdiğiniz kişi başına buyruk davranmakla sizi üzebilir Dolaşım sistemine özen göstermelisiniz.. Varisle ilgili sorunlarınız olabilir.

AKREP BURCU: Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Ayaklarınıza dikkat etmelisiniz.

YAY BURCU: Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, güçlü bilinçaltınızı yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.

OĞLAK BURCU: Venüs burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle duygusal bağlarınızda artış gözlenecek. Birlikte güzel kararlar verebilir, ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. Onun, alınganlık göstereceği konular üzerinde yoğunlaşmaktan sakınmalısınız Özellikle sizden gelecek desteğe ihtiyacı var fakat, duygularını gizlemeyi yeğliyor.

KOVA BURCU: Kendinizi kendinize hapsederek olaylara bir çözüm bulamazsınız. Siz her kişiyi farklı bir şekilde yargılıyorsunuz. Çevrenizde size ters düşen kişilere, tavrınızı belirgin bir şekilde ortaya koyarken, bazen küstah da olabiliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vereceksiniz. Unutmayın ki güç hala sizde.

BALIK BURCU: Kendinize yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. İçsel güvenliğinizi sağlamak için, yaptığınız çalışmalar sonuçsuz kalmayacak.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı