BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11 Ekim Cuma 2019

Günlük Burç Yorumları 11 Ekim Cuma 2019

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün bildiklerinizi ispatlamak ve etrafınızdakileri etkilemek için yeterli fırsatınız olacaktır. Bilimsel düşüncelere sahip öğrenciler, çalışmalarında üstünlük kazanabilirler. Ev hanımlarına gelince kendi özel tariflerini denemeye ve test ettirmeye devam edeceklerdir. Herkes kendi alanında kendini ispat etmeye hazır olsun!

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün bencil eğilimlere karşı dikkatli olmalısınız. Fazla kararlı olmak için ideal bir gün olmayabilir. Ben merkezli olmamaya çalışın. İhtiyacınızı ve isteklerinizi kimseye empoze etmeye çalışmayın! Herkese karşı cömert davranmalısınız; özellikle de eşinize karşı. Bu durumun, başkalarıyla paylaştığınız sevgiyi, sıcaklığı ve samimiyeti artıracağınızdan emin olabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Bugün dini öneme sahip bir yeri ziyaret etmekle meşgul olabilirsiniz. Dini ve hayır işleri size maddi yardım yapma gereksinimi hissettirebilir. Ancak bütün bu meseleleri takip ederek günlük çalışmanızı görmezden gelmemelisiniz. Sizin günlük çalışmalarınız her daim orada siz bekliyor olacaktır.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Hediye seçimleriniz insanlar üzerinde etkili olabilir. İradenizi güçlendirecek kişisel gelişim derslerine ilgi duyabilirsiniz. Kendi söylemleriniz size faydalı olacaktır. Bir tartışmaya girebilir ya da tanıdığınız biri tarafından sürtünme yaşayabilirsiniz. Ancak, sakinliğinizi korumalı ve zihinsel depresyonu engellemek için cesurca karşı karşıya gelmelisiniz.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bugün olayları ajite etmekten uzak durmanız gerekebilir. Doğru bir çerçevede değilseniz eşiniz veya iş ortağınız ile kritik kararlar alabilirsiniz. Bugün aldığınız kararların daha sonra yeniden değerlendirilmesi gerekebilir. Önemli toplantılar sorunsuz ilerleyecektir, ancak nihai sonuçlara ya da sözleşmelere karar veremeyebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Yenilenen yaşam coşkunuz, sizin için köklü bir değişiklik getirebilir. Bugün, başkalarının ne kadar önemli ve ne kadar mükemmel olduğunuzu görmeleri için iyi bir zamanlama olabilir. İşlerin nasıl yapılması gerektiğini meslektaşlarınıza gösterdikçe zekanız çok belirgin hale gelecektir!

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün neşe, coşku ve canlılık dolu olabilir. Akıllı insanlarla birlikte zaman geçirmeniz, bilginizi artıracaktır. Bugün üstleneceğiniz her şeyde şansınız yanınızda olabilir. Tüm girişimlerinizde başarılar dileriz. Siz kendinize güveniyor iseniz, o işi yapılmış bilin! İnsana kendinden daha güçlü bir engel bulmak zordur.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Başarılarınızdaki düşüş, güveninizi sarsabilir ve hatta kararlılığınızı bile etkileyebilir. Fakat bu başarısızlıkların sizi geçici oldukları için etkilemesine izin vermeyin. İş yerinde, patronlarınız sizi sert önlemler almaya zorlayabilir. Hepsinin üstesinden tek başınıza gelebilirsiniz ancak akşam deşarj olmak için kendinize bir alan oluşturmanız gerekir. Aksi takdirde yarın canınız sıkılabilir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Neşeli ve enerji seviyeniz gün boyu yüksek kalabilir. Bir yazışma veya yarı zamanlı kurs için adınızı yazdırabilirsiniz. Bu durum, güveninizi artıracak ve hafızanızı da tazeleyecektir. Avukatlık mesleğinde olan kişileri çok hareketli bir gün bekliyor olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve sizi ayakta tutacak kadar iyi beslenmeyi unutmayın.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Büyük girişimleriniz bugün meyve vermeyebilir ve en iyi şekilde hazırlanmış planlarınız bile ters gidebilir. İşlerin sizin planlarınız dışında gelişmesi hiç hoşunuza gitmeyecektir. Küçük sorunların üstündeki insanlarla olan iletişiminiz sizi heyecanlandırabilir; sakin olun ve her şeyi halledeceğinizi bilin.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün işinizin değerini anlayacaksınız. Şimdiye kadar çalışmanızı engelleyen her şeyi ortadan kaldırmaya karar verebilirsiniz. Kariyerinizde bazı uzun vadeli hedefler belirlemeniz gerektiğinin farkındasınız. Niyetinizi koymuşken, fırsatı yakalamanız daha olasıdır. Gözünü dört açın ve karşınıza çıkan en ufak belirtiyi fark edin.

Balık Burcu Günlük Yorumu

İş ortaklarınız iş zekasına hayran kalabilir ve birlikte çalışması için sağladığınız ön görülere saygı duyabilirler. Bu arada, ailenizle kaliteli zaman geçirmek ve bugünün sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermekle meşgul olabilirsiniz. Ailenin ön planda olduğu ve olması gerektiği, aynı zamanda işlerinizin de yolunda gittiği harika bir gün sizi bekliyor olabilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı