BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11.03.2014

Güne duygusal ve uyumlu enerjilerle başlıyoruz. Önemli görüşlerimizi günün ilk yarısında gerçekleştirebiliriz. Ailevi değerlerimiz ön plana çıkabilir, onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olabiliriz. Düşüncelerimizde karamsarlığa açık bir gündeyiz. Öğle saatlerinden itibaren duygusal gerginliklere ve iletişim problemlerine dikkat etmeliyiz.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Evinizle ve ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylar hakkındaki düşüncelerinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ciddi bir şekilde ele alabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrollü bir şekilde göstermelisiniz.

Boğa

Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili düşüncelerinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız olayları ciddi bir şekilde ele alarak değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek, huzurlu hissetmenize yardım edebilir.

İkizler

Arkadaş ortamlarınızdan güzel destekler alabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük hayatınızda tamamlamanız gereken işlerinizi düzenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, duygusal gerginliklerin fiziksel enerjinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Yengeç

İş hayatınızda güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız problemleri ciddi bir şekilde ele alarak kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayların verdiği içsel huzursuzluğun üstüne giderek, nedenini kendi içinizde bulabilirsiniz.

Aslan

Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili düşündüklerinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda beklentilerinizi partnerinizle konuşarak, olayları ciddi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Ailenizle olan ilişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Başak

Sosyal çevrenizden güzel destekler alabileceğiniz bir gündesiniz. Önemli görüşmelerinizi sabah saatlerinde gerçekleştirebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren düşüncelerinizde ve inançlarınızda karamsar düşüncelere daha açık olabilirsiniz. Bunları kontrol etmelisiniz.

Terazi

İş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Güzel destekler bulabilirsiniz. Maddi konularda beklentilerin yarattığı karamsar düşüncelere yer vermemelisiniz. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalara daha açık bir gündesiniz, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Akrep

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili düşüneceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Kendi içinize dönerek düşünme ve değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Yay

Paylaşımlarınızla ilgili konuların gündeme geleceği bir gündesiniz. Sosyal çevrenizde beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili düşüncelerinizi yakın çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

İkili ilişkilerinizde iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Önemli görüşmelerinizi sabah gerçekleştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde iş hayatınızda tepkilerinize ve ilişkilerinize daha dikkat etmelisiniz. Maddi konularla ilgili karamsar düşüncelere girmemelisiniz.

Kova

Günlük hayatınızda güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Olumsuz düşüncelere daha açık olabilirsiniz. Ciddi konularla ilgilenebilir, önemli meselelerinizi halledebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Balık

Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmelerle güne başlayabilirsiniz. Ortak paylaşımlarınızla ilgili konularda kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bugün, düşüncelerinizi gözlemleyerek hareket etmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız tecrübelerle ilgili olumsuz düşüncelere yer vermemelisiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı