BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10 Ekim Perşembe 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Yüksek emelleri beslemek, potansiyelinize ulaşmanız için sizi yönlendirmeleri konusunda iyi gelecektir. Bugün için özel plan yapabilir ve özenle uygulayabilirsiniz. Tüm dikkatinizi diğer cinsiyetten birinin ilgisini çekmeye de odaklayabilirsiniz. Fakat iş konusunda çok önemli kararlar alıyorsanız, özel hayatınızın sizi fazla sarsmaması konusunda dikkatli olun.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevdiklerinizle bugün güçlü bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Gösterişsiz karakteriniz sizi başkalarının duygularını incinmekten korumaya çalışacaktır. Ancak aşkın genelde planlara uymadığını yaşayarak öğrenebilirsiniz. Bazen duygularınızı bastırıp mantıklı kararlar almak zor gelir. Ama uzun vadeli düşünüldüğünde sizi çok daha mutlu edecektir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Aklınız günlük hesaplardaki gerginliklerle ele geçirilebilir! Sonuç olarak sinirli ve huzursuz olabilirsiniz. Ağır bir hastalık, ailenizin bazı üyelerine zarar verebilir. Ancak, günün ilerleyen saatlerinde işler yoluna girebilir ve korkulu dakikalar yerini sevince bırakabilir. Siz de sağlığınızın kıymetini, onu kaybetmeden önce farkına varın ve yaşam tarzınızı değiştirin.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün yakınlarına odaklanabilir ve onlara daha fazla önem verebilirsiniz. Eylemlerinizde muhtemelen başarılı olacak ve etrafınızdakilerin iyi niyetlerini bir çırpıda toplayacaksınız. Aynı zamanda uzun süreli ilişkiler gelişebilir ve size kısa sürede fayda sağlayabilir. Başınızı yastığa rahat koyacağınız bir güne hazır olun!

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Profesyonel olduğunuzu hatırlayın ve bir anlamda size özgü olan tutumunuzu benimseyin. Bu durum, yeni iş ortaklarını etkilemenize yardımcı olmak için uzun bir yol kat etmenize yarımcı olacaktır. Ayrıca, patronlarınız size imtiyaz gösterebilir. Onları kazandınız, bu durumu akıllıca kullanın.

Özel hayatınıza dair söylenmesi gereken her şey söylendi, bugün olumsuzluklara elveda deyin ve hayata daha olumlu bir görünüm kazandırın. Kişisel yaşamda, eşinizin bağlılığı sizi oldukça şaşırtabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Bir süredir etrafınızda dolanan dertler bugün kapınızı çalabilir. Ancak, ilave çaba sarf ederek onları bertaraf edebilirsiniz. Ortak bir hesap açmak veya ortaklaşa bir girişim başlatmak gibi planlarınız olabilir. Enine boyuna düşünmeden ani karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Akşamı sosyalleşerek geçirmeniz muhtemeldir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Hükümetle ilgili çalışmalarınız bugün size fayda sağlayabilir. Hiç ummadığınız bir zamanda bir destek görebilirsiniz ve bu işlerinizin yoluna girmesini sağlayabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz pozitif anlamda gelişebilir. Birbirinize daha sakin ve imtiyazlı davranmayı seçebilirsiniz. Akşamüzeri sohbetini özlediğiniz bir yakın arkadaşlarınızla mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün bir sakin bir sinirli olabileceğiniz, sıra dışı bir gün olabilir. Meslektaşlarınızla sıcak tartışmaların yaşanma olasılığı var, bu nedenle dilinizi kontrol etmenizi öneririz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde işlerin ilerleyişi keyfinizi yerine getirebilir. Akşam muhtemelen bir yemekte ya da sinemada arkanıza yaslanıp sevdiğiniz arkadaş grubunuzla takıldığınız anda her şeyi unutmuş olacaksınız.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Aile borçları ile ilgili konular bugün sizi çoğu zaman meşgul edebilir. Ne yapabileceğinizi düşünürken kendinizi derin bir çukurda hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize özel hissettirdiğinizden emin olun. Günün erken saatlerinde, yakın olduğunuzu sandığınız kimselerden beklemediğiniz hareketler görebilirsiniz. Siz çocuklara dikkat etmeye çalışın; gerilimin aile içinde yükselmediğinden emin olun.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Beklenmeyen olaylardan bazıları sizi üzebilir, ancak yine de mutlu bir duruş ortaya koyup yönetime devam edebilirsiniz. Aklınızı başka bir yere yönlendirirsiniz ve sonunda ruh halinizi de değiştirmeyi başarabilirsiniz. Yabancı ülkelerden bazı iyi haberler bekliyorsanız, bugün bekleyişiniz son bulabilir. Keyifli bir son sizi bekliyor olacaktır!

Kova Burcu Günlük Yorumu

Eğer taze bir mezun iseniz, güne yükseköğrenim veya kişilik gelişimi kursuna gitmeye karar vermekle başlayabilirsiniz. Eğer bir işadamı iseniz veya finans ile ilgili iseniz, sizin için uygun bir gün olabilir. Gün boyunca, projelerle meşgul olabilir ancak bu durumdan hiçbir şekilde şikayetçi olmayabilirsiniz. Ne demişler; iş olsun da…

Balık Burcu Günlük Yorumu

Duygularınız bir girdaba girmiş ve bir türlü çıkamıyor olabilir! Vahşi ruh haliniz, bugün almanız gereken hayati kararları etkileyebilir. Duygusal olmaya karşı korunmanız, ilişkilerde daha hesaplayıcı olmanız ve para peşinde koşma konusunda daha az kafa yormanız gerekiyor. Tüm bunları yapabildiğiniz zaman mutluluk yavaş yavaş size doğru gelecektir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı