BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10.05.2014

10 MAYIS 2014 CUMARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Bugün Merkür çevresel ilişkilerinizde etkin olacaktır. Farklı fikirlerden yola çıkarak, yaşantınıza yeni bir yelpaze açabilirsiniz. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız edebilir. Fakat, siz hiçbir şeye aldırmamayı öğrendiniz.

BOĞA BURCU: Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

İKİZLER BURCU: Merkür burcunuzda ilerliyor ve Venüs’ün Koç’a geçmesiyle çevre ve aşk ilişkilerinizde yaratıcı ve aktif olduğunuz bir gün. Yerinizde duramıyor ve bir çok alternatiflerin peşinde koşuyorsunuz. Özellikle katılacağınız toplantılarda duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracak duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Düşüncelerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Ay, bilinçaltınızı karışmasına neden olacaktır. Bazı olayların sizi aşmasına şaşırmamalısınız.

ASLAN BURCU: İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz. Alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor Bugün, enerjiniz yüksek. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. Diş problemleriniz olacak.

TERAZİ BURCU: Yönetici gezegeniniz Venüs Koç’ta ilerliyor. Duygusal ve kişisel enerjinizde artışlar var. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, güçlü bilinçaltınızı yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU: Venüs Koç’ta ilerliyor ve işiniz konusunda son derece hakim bir görüntü sergiliyorsunuz. Bu iyi bir yönünüz. Bu arada değişik fikirleri istemiyor görünseniz de, her zaman bunlara açıksınız. Bugün ,Ay yenilikler evinizi etkiliyor ve size derin duygular veriyor Kafanıza koyduğunuz iş konusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz.

YAY BURCU: İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Venüs gezegenini Koç’ta ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.

KOVA BURCU: Bugün, Venüs, sosyal ilişkiler evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Fakat işinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız.

BALIK BURCU: İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı