BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10.02.2014

KOÇLAR

Güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. İletişim konularında yoğun ve isteklisiniz. Öğlen saatlerinde işinize olan dikkatiniz yerine eve daha çok yönelebilirsiniz. Evinizin tatlı sıcaklığı sizi çağıracak. Bugün aile büyüklerinizi aramak ve onları düşündüğünüzü söylemek için iyi bir gün.
Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli, olmalısınız. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz.. Kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı göz ardı etmeye çalışın ve sizi dinlendirici ortamlara doğru uzaklaşın.
Kaynaklarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle nakit kaynaklarınızda dalgalanmalar olabilir. Bu durumu pekala lehinize çevirebilirsiniz. Sadece harcamalarınızda anlık ve duygusal kararlarla hareket etmemeniz yeterli. Duygusal anlamda size iyi hissettirecek alışverişlerinize sınır koymak bile fark yaratabilir.
Mesleki konumlarınız ve iş başarılarınız gündeme gelecek, kişisel ilişkilerinizden kopmayacak fakat o kadar yoğun yaşamayacaksınız. Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzak durmalısınız. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir.
Bugün başkalarına karşı cömert ve hassasınız. Haksızlıklarda öne çıkan yapınız gizli düşmanlarınızın da dikkatini çekebilir. Artan farkındalığınızla çevrenizdekileri daha iyi tanıyacaksınız. Ancak geçmişten gelen yarım kalan işleriniz ve ilişkileriniz size ayak bağı olabilir. Bu da kendinizi ifade etmekte sorun yaşamanıza neden olabilir.
Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önereceği bazı tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir.
İş hayatınızda ön plana çıkma kararınız için iyi bir hafta. Üstlerinizle kurduğunuz dengeli ilişkiler sayesinde yeni sorumluluklarda adınız geçmeye başlayacak. Mesleğinizdeki başarınız bugün göstereceğiniz dikkate bağlı. Ev ve aile hayatınızdaki yaşanacak durumlara karşı kontrollü ve sakin yaklaşmalısınız. Pek çok konuda dikkat çekmek mümkün.
Aklınıza sıklıkla uzun bir yolculuğa çıkma fikri gelebilir. Yaşam felsefenizi sorguladığınız dalgınlıklar çevrenizin de dikkatini çekecek. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınızı kabullenmekte size büyük fayda sağlayabilir. Daha olumlu ve yapıcı bir hava kazanabilirsiniz. Ayrıca bugün kendi duygularınızı daha iyi anlama, ifade etme yönünde olanaklar var.
YAYLAR
Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bu gün , sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.
 
Evli Oğlakların eşlerine karşı daha duyarlı ve ilgili olmaları gereken bir dönem. Bekar Oğlaklar ise duygusal arayışlarını işlerinin önünde tutmaya başlıyor. Eski aşklara dönüşler olabilir. Duygularınızı daha iyi yönetmeye gayret etmelisiniz. Bugün başkalarından beklentileriniz oldukça yüksek. Beraberliklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.
KOVALAR
Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli bir konumda. Çok fazla enerji sarf etmeden cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Duygusal takıntılarınız yüzünden ruhsal bunalıma düşmek istemiyorsanız, geçmişin sorunlarına takılıp yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz.
Haftaya heyecanlı başlıyorsunuz. İçinizde sürekli bir kıpırtı olacak. Bugün sezgilerinizin daha iyi çalıştığını görebilirsiniz. İçinizdeki sese kulak vermek faydalı sonuçlar getirebilir. Bugünlerde düşüncelerinizi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek açısından uygun koşullar var. Yolculuklar, hareket ve iletişim hayatınıza renk getirmekte.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı