BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 08.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz. Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

 08/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.  08/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

 08/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, şartlarınızı zorlayacaksınız. Ailenizin kadınları ile aranızda duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

 08/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

08/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi saklamak zorunda kalıyorsunuz.

 08/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Kafanızın karışmasına neden olan bir konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları bir gurur meselesi yapmayın. Zaten; bu şekilde davranırsanız, komplekslerine yenik düşmüş bir kişilik imajı sergilersiniz. Yardım istemek bir büyüklüktür.

 08/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Bugün kazançlarınızdaki artış, kariyerinizle paralel ilerleyecek.

08/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay’ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

 08/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir gün yaşayacaksınız. Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor ama bunu bir türlü başaramıyorsunuz.

 08/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

 08/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Ayın bulunduğu konum, hırslı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bulunduğunuz ortamlarda bazı fikir ayrılıkları yüzünden taraf tutmanız gerekebilir. Olaylara müdahale etmeden önce düşünmeli ve tarafsız olmaya gayret etmelisiniz. Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklamanın yararını daha sonra göreceksiniz. Bugün, özgürlük duyguları içindesiniz.

 08/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı