BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 08.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalı, mesleki anlamda kendiniz ifade etmek için sistemli çalışmayı tercih etmelisiniz. Sabır size yakışıyor.

 08/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız.

 08/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Alacağınız tüm kararlar güvenliğiniz üstüne olacaktır. Öncelikle kendi yeteneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bu durum sayesinde para kazancınız konusunda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Bugün taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkiler alanlarında uyum ve gelişme sizden yana olacaktır. İşlerinizde önemli bir farklılık olmasa da ruhen herşey size olumlu gözükecektir. Bugün, bayan arkadaşlar ve ailenizdeki kişilerle ilişkileriniz de olumlu geçecektir. Ailenizden destek görmeniz mümkün olduğu gibi sorunlar da ortadan kaldırabilir. Finans konularında gerekli kararları gözden geçirerek bugünün enerjileriyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Planlama ve analitik düşünceniz sayesinde enerjik girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal konularda ise kimsenin sizi anlamasına yada fikir sunmalarına izin vermeyeceksiniz. Kişisel ahenginizi hiçbirşeyin bozmasını istemiyorsunuz.

08/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

08/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

 08/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.  08/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.  08/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için fırsatları gözden geçirmelisiniz.

08/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

 08/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin enerjileri, size olumlu gelecek ve aktivitelerinizi daha da güçlendirecek. Bugün iletişim konularında oldukça başarılısınız. Arkadaşlarınız size tepkisel davransa bile sorun yaşamıyorsunuz.  08/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Fırsatlarınızı akıllıca bir şekilde kullanacak ve isteklerinizdeki sınırları genişleteceksiniz. Sağlığınızla ilgili hazımsızlık sorunlarınız olabilir.

 08/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Başarınızı yaratıcılığınıza borçlusunuz. Bugün arkadaşlıklarınızı kendi güvenliğiniz için kullanabilir ve aranızda ortak bir payda oluşturabilirsiniz. Onların da sizden bir takım beklentileri var. Karşılıklı menfaatlerin söz konusu olması, bazı gizli çatışmalara neden olabilir. Alınganlığın hiçbir yararı yok.  08/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı