Genel

Günlük Burç Yorumları 07.05.2015

KOÇ BURCU GÜNÜN YORUMU

Dün yaşadığınız duygusal geçişlerden sonra sizi sizde bulmanın huzuru ile aldığınız kararlı uygulayabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizde ki disiplinli tutumunuz hakimiyetiniz bir çok insan tarafından takdir edilecek ve şu anda olduğunuzdan çok daha iyi şartlara ulaşabileceğiniz sürpriz teklifler alacaksınız. Ektiğinizi biçmenin getirdiği avantajlar sizleri maddi anlamda güçlendirirken yatırım yapma yönünde araştırmalar yapmalı ve en kısa sürede gerçekleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizi dinlediğiniz sürece doğru kararlar alacağınızdan emin olabilirsiniz…

BOĞA BURCU GÜNÜN YORUMU

Bugün iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilir şaşkınlık ve heyecandan yapmanız gerekenleri uygulamakta zorlanabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve yaşamınızda seyretmeye başlayan yüksek enerjiyi kabullenerek hareket etmelisiniz. Bugün ne kadar soğukkanlı olursanız o denli hayranlık kazanacaksınız. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz böylede olabilir de! Kendinize inanın gözleri yok sayın ve yapmanız gerekenleri aksatmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile problemleri gergin bir gün geçirerek size karşı haksız eleştirilerde bulunmasına sebep olabilir. Tartışmadan kibar bir uyarıda bulunmanız yeterli olacaktır.

İKİZLER BURCU GÜNÜN YORUMU

Gökyüzü bugün her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle de iş hayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da şu anda sahip olduğunuz işten daha iyisini bulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiçte tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. Özel yaşamınızda ise yaşanacak tek bir sorunu daha kaldıracak haliniz yok karşınızda ki insanı değiştiremiyorsanız siz değişin ve kararlar alarak uygulayın….

YENGEÇ BURCU GÜNÜN YORUMU

Bugün; Size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Özellikle de iş hayatınızı ilgilendiren konularda bu tavrınızı gün boyunca sürdürmelisiniz. Karşılaşacağınız güç oyunları sizi yıldırmamalı yaptığınız işin bilincinde olun ve taviz vermeyin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ise beklemede kalın ve sessizliğinizi koruyun. Karşınızdaki insanın size karşı tepkili yaklaşımı kendinizi yeterince ifade edememenize sebep olacağından bu süreçte haklılığınızı ispatlamaya çalışmaya uğraşmayın.

ASLAN BURCU GÜNÜN YORUMU

Gökyüzü bugün duygusal konularda oldukça etkili paylaşımlarda bulunacağınıza işaret etmekte. Özel yaşamınızı ilgilendiren konuları ele alın rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi beraber olduğunuz insanın sizden talep ettiklerini bugün değerlendirin. Duygularınızı en saf ve yalın haliyle ifade edecek ve ilişkinizi iyileştirerek mutluluğunuzu harmanlayabileceksiniz. İş hayatınızda ise yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinizin iyi bir yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNÜN YORUMU

Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz paylaşımlarınız olmalı kiminle nerede ne konuştuğunuza gizliliğe önem verin. Fikir ve projelerinizin uygulamaya geçmeden önce başkalarının kulağına çalınırsa zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sadece duygularınızla değil mantığınızın da sesine kulak vererek tercihlerinizi belirlerseniz mutluluğun keyfini çıkarabilirsiniz. Bekar Başak’lar aşkta şans sizden yana ihtiyacınız olan tek şey kendinize güven duymanız…

TERAZİ BURCU GÜNÜN YORUMU

Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Hiçbir çaba sonuçsuz kalmaz. Güzel gelişmeleri yaşamaya devam ettikçe güven duygunuz artacak ve çok daha başarılı işlere imza atabileceksiniz. Yakınlarınızla ortak menfaatler üzerinde çatışmalar yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız vereceğiniz tepkiler maddi zararlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün duygusal duyarlığınız beraber olduğunuz insan ile aranızda zorluklar çıkmasına neden olabilir. Olaylara ve davranışlarınıza egonuzu yansıtmadan önce karşınızda ki insanların da duygularını düşünerek harekete edin ve sizin kendi ailenizden kaynaklanan sorunların acısını ondan çıkarmamaya özen gösterin.

AKREP BURCU GÜNÜN YORUMU

Gökyüzü her geçen gün sevdiğiniz insana olan özleminizi arttıracak gibi görünüyor. Geçmiş dönemlerde yaptığınız haksızlıkların farkında pişmanlıklar yaşadığınız süreçlerdesiniz. Şunun farkına varmalısınız ki kırılan bir kalbi onarmak yeniden kazanmak oldukça güçtür. Aşkın coşkusuna kapılarak sevdiğiniz insanı yeniden kazanmak için zorlayıcı davranışlarda bulunmamalısınız. İş hayatınızda da duygusal gerginlikleriniz olaylara yaklaşımınızda sert tepkiler vererek yanlış anlaşılmanıza ve kötü bir izlenim yaratmanıza sebep olabilir. Duygularınızı kontrol altında tutmalı anlık kararlar vermeden hareket etmelisiniz.

YAY BURCU GÜNÜN YORUMU

Bugün ruhsal ve fiziksel enerjiniz mükemmel bir uyumdadır çevrenize Güneş gibi doğacağınız huzurlu ve başarılı bir gününüzdesiniz. İş ve özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir yeni başlangıçlar ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki istekleriniz çevreniz tarafından kabul görecek ve insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Yay ’lar problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar… Sizin sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır.

OĞLAK BURCU GÜNÜN YORUMU

Evli Oğlak’lar; İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda Fikirlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızın objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiri’de olmayın… İş hayatınızda bugün görüşmelerinizde sonuç almakta zorlanabilir fikirlerinize karşı çıkan insanlarla mücadele edebilirsiniz.

KOVA BURCU GÜNÜN YORUMU

Bugün Aşk hayatınızda, Gelişmeler sizin istediğiniz doğrultuda gelişmiyor diye pes etmemelisiniz. Yaşanan olumsuzluklarla mücadele etmediğiniz sürece huzurlu günlerin gelmesini de bekleyemezsiniz. Kimsenin elinde sihirli bir değneği yok olumsuzlukları olumlu hale getirebilmek için. Ancak insan kendine güvenerek yaşamında ki rahatsızlıklarla mücadele etmeyi seçer ve kararlılıkla olayların üzerine giderek bunu gerçekleştirebilir. Seçim sizin….. İş hayatınızda ise önemli görüşmelerinizi yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz…

BALIK BURCU GÜNÜN YORUMU

İşinizle ilgili önemli bir bilgiye ulaşabilir ve sizi bilginiz dışında zor duruma sokacak olası bir durumun önüne geçebilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli, Yapmayı düşündüğünüz konularda bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli davranın ve hür iradenizi ortaya koyun. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz. Önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. İlişkisi olmayan Balık’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı