BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 06.05.2014

Koç

Farkınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyarak, günlük hayatınızdaki işlerinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Harekete geçme ihtiyacınız yüksek olacaktır. Sağlığınızla ilgilendiren konularda dikkatli davranabilir, kişisel bakımınıza ekstra özen gösterebilirsiniz.

Boğa

Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Yaratıcılığınız ve yetenekleriniz, çevrenizdekiler tarafından kolayca fark edilecektir. Çalışma hayatınızda enerjinizi etkin ve verimli bir şekilde kullanabilir, yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İkizler

Ailenizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. Evinizde vakit geçirmek isteyerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla karşılaşabilir, alışkanlıklarınızı düşünebilirsiniz. Rüyalarınız almanız gereken mesajlara ışık olacaktır.

Yengeç

Maddi kazançlarınız ve kişisel ihtiyaçlarınız gündemde olacaktır. Evinize almayı düşündüğünüz eksikleri alabilir, ihtiyacınız olan şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyleri korumaya yönelik yaklaşımlarda bulunacağınız bir gündesiniz.

Aslan

Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınız öncelik kazanacaktır. Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, farkınızı görünür bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Aradığınız destekleri kolayca bulabilir, önemli görüşme ve konuşmalarınızı etkin bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Başak

Kendinizle yalnız kalmak isteyebilir, geçmişi ve yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız ve arzuladıklarınız öncelik kazanacaktır. Rüyalarınız almanız gereken mesajları verebilir. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız şeylerle ilgilenmelisiniz.

Terazi

Gün boyunca toplantılar, etkinlikler ve kalabalık gruplar gündemde olacaktır. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilir, keyif aldığınız sosyal etkinliklerde bulunabilirsiniz. Duygularınızı ve isteklerinizi görünür bir şekilde ifade ederek, harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz.

Akrep

İş hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Geleceğe yönelik hedeflerinizi ve gerçekleştirmek istediklerinizi gündeme getirebilir, çevrenizdekilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Başarılı olmak istediğiniz konular öncelik kazanacaktır.

Yay

Kişisel gelişiminiz ve eğitiminizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. Günlük rutinlerinizin dışına çıkmak isteyebilir, bakış açınızı geliştirecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Merak ettiğiniz konuları araştırabilir, keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak

Ödemeler ve başkalarından gelen paylaşımlarınız gündemde olacaktır. Geçmişte kapattığınız olaylar aklınıza gelebilir. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Gizemli ve derin konularla ilgilenebilir, merak ettiğiniz konularla ilgili keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Kova

İkili ilişkileriniz öncelik kazanacaktır. İlişkiden bekledikleriniz ve ihtiyaçlarınız üzerinde düşünebilirsiniz. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz görüşmeler gündeme gelebilir. Ortak harcamalar ve paylaşımlarınız gündemde olacaktır.

Balık

Günlük hayatınızda halletmeniz gereken rutin işleriniz öncelik kazanacaktır. Yeteneklerinizi verimli bir şekilde ortaya koyarak, yarım kalmış işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda hassas yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı