BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 06.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor. Bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor

 06/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

 06/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Problem çıkarabilecek herşey sizi tedirgin edecektir. İşinizle ilgili görüşmelerde kolaylıkla halledilecek işlere öncelik verebilir, görüşmelerinizde tatlı dil ve güleryüzünü ihmal etmeyen insanlara yönelebilirsiniz. Her ne kadar bunlara dikkat etsenizde merkür gezegeninin iş evinizdeki zorlu konumu nedeniyle kendinizden büyük kişilerle aranızda problem oluşabilir. patronunuz yada yanınızda çalışan insanlar sizi bunaltabilir ve günü kimi anlarda keyifsiz geçirebilirsiniz. Bugün, aşk evinizde bulunan jüpiter gezegeni ile uyumlu açı yapan Ay, ruhsal olarak verici ve cömert bir ilişki tarzını istemenizi sağlayacaktır. Ne kadar gerilimli bir gün gözükse de, uyum duygunuz yine de yerinde olacaktır. sinirlendiren etkiler mevcut olsa bile siz kararsızlıklar dışında zor bir gün geçirmeyeceksiniz. Adım atmayı düşündüğünüz konularda tembellik etmeden hedefinize kitlenmenizde fayda var. Kısa seyahatlerde diğer burç üyeleri gibi siz de güvenilir yolları tercih ediniz.

 06/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

 06/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz. 06/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor. İsteklerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

 06/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızın size tavsiyeleri konusunda fazla tepkili davranabiliyorsunuz. Engellere takılmayın.  06/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Ay’ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırıyor. 06/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınız iş ilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

 06/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilere karşı daha esnek olmalısınız.

 06/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, yatırımlar konusunda aklınız karışık. Bazı sorunlarınızı gözden geçirecek ve bütçenizi yeniden ayarlamak isteyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün.

 06/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız.Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. Periyodik tembelliklerinizin dışında her şeyi yaşama dökebiliyorsunuz. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

 06/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı