BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay’ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

 29/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

 29/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sizi zorlayan koşullar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler nedeniyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren günlük temponuzda iyimser ve enerjik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden esnek davranmanızı öneriyorum

 29/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Gözünüzün oldukça yükseklerde olduğu bir gün. Hiçbir konuda sınır tanımıyor ve yaratıcı yönlerinizin sizi istediğiniz gibi motive etmesine izin veriyorsunuz. Doğal paylaşımlar için kendinizi ön plana çıkaracak güçtesiniz. Bugün ikili ilişkilerinizin sınırlarını kendiniz belirlemeli ve partnerinize gerekli zamanı tanımalısınız

 29/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

 29/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Canayakın tavırlarınızla çevrenizi bir anda etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz.

 29/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün Ay’ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız.

 29/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Aşk yaşantınızda ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve sürüncemede olan işlerinizi gözden geçireceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

 29/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

29/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

 29/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Sezgi ve mantık karmaşası yaşadığınız bir gün içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz. Çevrenizde gelişen bazı olaylara karşı gerekli tavrınızı koyarken, kendiniz için en doğru kararı vermekte zorlanıyor ve çelişkiler yaşıyorsunuz. Maddi konularda çeşitli sürprizlerin gündeme gelmesiyle kafanız iyice karışabilir.

 29/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Çalışma şartlarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Sizin, iş konusunda yüksek ideallere sahip olmanız, dar çevre koşulları ile ilintili ilerliyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda zorlanıyorsunuz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

 29/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı