BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 05.03.2014

KOÇ burcu 05 Mart 2014 yorumu
Bugün sahip olduklarınızın değerini bilerek içsel bir huzurla vaktinizi geçireceksiniz. Geçmiş meseleler vaktinizin çoğunu alabilir. Düşünmek ve bazı olaylar fark etmek, kişisel gelişiminiz için çok önemli olacak.
 
BOĞA burcu 05 Mart 2014 yorumu
Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ihtiyacındasınız. Bugün kalabalık ortamlarda beyninizi rahatlatmanın peşinden gitmeli, eğlenceli ortam ve aktivitelerde bulunmalısınız. Akşam saatlerine kadar önemli işlerinizden uzak durun.
 
İKİZLER burcu 05 Mart 2014 yorumu
Kafanız birçok şeyle dolu. Kendinizi yeteri kadar ifade edemediğiniz insanlarla kafanızın içinden konuşuyorsunuz. Göz önünde olacağınız bir gün olacak. Akşam saatlerine kadar iş ve kariyer alanlarınızla uğraşacaksınız.
 
YENGEÇ burcu 05 Mart 2014 yorumu
Uzun zamandır kafanızdaki şeyleri yapmak arzusundasınız. Bugün birçok işinizi halletmenin imkanını bulabilirsiniz, akşam saatlerine kadar gezme isteğiniz yoğun olabilir ya da işi seyahati gündemde olacak.
 
ASLAN burcu 05 Mart 2014 yorumu
Bugün etrafınıza karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Eşinizle oluşturduğunuz ortak harcamalarınızda biraz gevşek davranmanız mümkün. Akşam saatlerine kadar parasal konularda önemli kararlar vermemeye çalışın.
 
BAŞAK burcu 05 Mart 2014 yorumu
Özel hayatınız ve kurduğunuz ilişkiler hayatınızda ön planda olacak. Sevdiğiniz insanın isteklerine göre hareket etmek durumunda kalacaksınız. Akşam saatlerine kadar özel hayatınızda önemli kararlar vermemeye çalışın.
 
TERAZİ burcu 05 Mart 2014 yorumu
İş ve hizmet hayatınızdaki detaylar vaktinizin çoğunu alabilir. Yardımsever bir insan olduğunuzdan hayır demeyi bilmiyorsunuz. Gereksiz işler üzerinize kalabilir. Akşam saatlerine kadar önemli kararlardan kaçının.
 
AKREP burcu 05 Mart 2014 yorumu
Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Hassas ve alıngan tavırlar sergileyebilir, gereksiz şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar aşk hayatınızda kararlar almamaya çalışın.
 
YAY burcu 05 Mart 2014 yorumu
Aile hayatınızdaki rahatlama bugün kendinizi en fazla ailenizin yanında güvende hissetmenizi sağlayacak. Evinizde veya ailenizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Ailevi konularda önemli kararlardan sakının.
 
OĞLAK burcu 05 Mart 2014 yorumu
Size yakın olan insanlara karşı çok cömertsiniz. Bugün vaktinizin çoğunu geçireceğiniz insanlarla kısa geziler, sinema, tiyatro gibi aktivitelere girebilirsiniz. İletişime dayalı konularda ve görüşmelerinizde önemli kararlardan kaçının.
 
KOVA burcu 05 Mart 2014 yorumu
Maddi konularda kazancınızı düşünmeniz ve buna göre plan yapmanız çok normal. Bugün eviniz ve aileniz için yapacağınız harcamaları düşünerek adım atmalısınız. Parasal konularda önemli anlaşmalardan kaçınmalısınız.
 
BALIK burcu 05 Mart 2014 yorumu
Bugün kendinizi eğlendirecek, rahatlatacak ve keyif verecek oluşumların içinde olmalısınız. Ağır işlerle uğraşmak, oradan oraya koşturmak istediğiniz şeyler değil. Kişisel hayatınızla ilgili önemli karar almamaya bakın.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı