BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

 04/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

 04/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile bugün Ay’ın bulunduğu konum, size destek verecek 

04/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. 

04/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce kişisel şartlarını gözden geçirmelisiniz. 

04/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

 04/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. İkili ilişkilerinize damganızı vurmak istediğiniz için, bugün duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Aşk konusunda yeni ortamlara girecek ve karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

04/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız.

 04/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Hiçbir işinizi acele getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay size olumlu desteklerken, kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumlarda taviz vermemelisiniz.

04/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı nitelikli kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

04/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün, iş yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

04/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.  04/07/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı