BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.05.2014

4 Mayıs 2014 Koç Burcu Yorumu

Güvenli bir yuva sizin için çok önemli. Evinizle ilgileniyor hatta evinizi dışarıdan kimselere bir sanat bir sanat gösterisi gibi sunmak istiyorsunuz. Bunları yapmanız içinse doğal olarak yaşadığınız çevrenin ve maddi varlığınızın iyi olması gerekli. Hatta öyle bir şey ki yapacağınız her çalışmanın evde geçmesini istiyorsunuz ve bu konuda da diretiyorsunuz. Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

4 Mayıs 2014 Boğa Burcu Yorumu

Objektif olun. Tedirgin ve sinirli yapınız her zaman içinde olduğunuz işlerde bocalamanıza neden olacaktır. Aşk hayatınız gergin. Adeta bir gerilim hattı var. Tabii ki sorunlara dışarıdan bakıldığında kimse bir etki yapamaz. Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor. Çünkü aranızda ki sorunlar özel ve başkasının bilmesi gerekmez.

4 Mayıs 2014 İkizler Yorumu

Sizden yararlanmak isteyen insanları fark etmekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda ailenizden ve aile dostlarınızdan en büyük yardımı olacaksınız. Hatta bu işlere akrabalarınızdan kimselerle girmeniz belki bütün işleri çözümleyecektir. Yapmanız gereken işlere başlamadan önce sonucunu tahmin etmeye çalışmak olacaktır. Tabi ki dereyi görmeden paçaları sıvamamalısınız.

4 Mayıs 2014 Yengeç Yorumu

Yapacak fazla bir şey yok. Sizin attığınız temellerin sağlam olması işlerinizdeki pürüzleri kolayca atlatmanızı sağlayacaktır. Ve kaçınılmaz olarak bu başarılarınız çevrenizde sizin gibi olmak isteyen insanlar tarafından kıskançlık ortamları meydana getirecektir. Hatta asılsız dedikodular çıkararak size karşı taraf toplamaları söz konusu olabilir. Bu konuda yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok. Nasıl olsa sizi tanıyanlar bu seviyeye nasıl geldiğinizi biliyorlar.

4 Mayıs 2014 Aslan Burcu Yorumu

Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz. Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin. Onlara ihtiyacınız var. Hem daha sonra düzelecek şeyler için her zaman özverili olmasını beklemeniz hata olur. Ayrıca onun sabrının da bir sınırı var ve o da insanlara karşı öfke besleyebilir. Dikkatli olmalı, hatta onun isteklerine siz boyun eğmelisiniz.

4 Mayıs 2014 Başak Burcu Yorumu

Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler. Biraz mantıklı düşünün ve olacak şeyleri isteyin. Bu ara özellikle aile büyüklerinizle birlikte olmak isteyecek, ailenizin daha iyi anlamak ve araştırmak gibi bir tutku içine gireceksiniz. Bu hem eğlenmeniz hem de bilmeniz gereken şeyleri öğrenmeniz açısından çok iyi olacaktır.

4 Mayıs 2014 Terazi Burcu Yorumu

Mantıklı olmalısınız. Eğer böyle giderse asılsız iddialarınızla siz kendinizi kandırmış olursunuz. Ve tabii ki sonuçta zarar görende siz olacaksınız. Üstelik bir de kapris yapmanız süregelen bütün işlerinizi olumluyken bile tersine çevirecektir. Attığınız her adımdan sonra ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

4 Mayıs 2014 Akrep Burcu Yorumu

Aşk hayatınız gergin. Belki de işlerinizin verdiği sıkıntı ya da yoğunluk buna sebep olacak. Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın. Çünkü her türlü işinizde en büyük yardımı ondan göreceksiniz. Sizin için risk içeren işlere girmeye bile hazır. Fakat siz ona böyle bir teklifte bulunmayın. Yapacağı pek çok Fedakarlık var birazda ve üstlenebileceğinizden çok işi yüklenmemeye çalışın.

4 Mayıs 2014 Yay Burcu Yorumu

Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla uyumlu beraberlikler içinde olmanız, onlarla birlikte yapacağınız çalışmalarda sonuca erken ve olumlu bir şekilde gitmeniz size güç kazandıracaktır. Yakın çevrenizle böyle bir ilişki içinde olmanız, beraberliğin ne derece önemli bir şey olduğunu bir kez daha size hatırlatacak.

4 Mayıs 2014 Oğlak Burcu Yorumu

Elinize geçen para miktarındaki artış nedeniyle kendinizi lükse ve eğlenceye eğilimli bir yapı içine girmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca ilerisi için kendinize yeni iş imkanları açma olasılığını da yavaş yavaş kaybedersiniz. İşlerinizde ki planı ve düzeni eğlence hayatında da yaratmalısınız. Eğer 14 ile 18günleri arası doğmuşsanız, yasal işlerinizle ilgili bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Mayıs 2014 Kova Burcu Yorumu

Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız. İlginizin maddesel kazançlarda olması sizi yeni işlere yöneltecektir. Eğer bu konuda herhangi bir girişim için niyetiniz varsa sonuçtan çekinmenize gerek yok. Meraklı ve araştırmacı bir yapıdasınız.

4 Mayıs 2014 Balık Burcu Yorumu

Çevrenizdeki insanların etrafına yaydığı sıcak hava sizi davet ediyor. Görmezlikten gelmeyin. Onlarla bir olursanız hem siz hem de birlikte çalıştığınız insanlar kazançlı çıkacaktır. Sakin olmalı ve başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz. Sağlığınız ise fena sayılmaz. Önemsiz sayılabilecek rahatsızlıklara karşı zamanında önlem alırsanız, ileride karşınıza çıkabilecek sağlık sorunlarını bertaraf etmiş olacaksınız.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı