BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 03.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

03/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizle güzel paslaşmalar içindesiniz. Bazı olaylar karşısında önlem almayı hiç düşünmeden olaylara kolay bir şekilde sahip çıkabiliyorsunuz. Bugün, düşüncelerinden ödün vermeyen, her konuda fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeye çalışan bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz.

03/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hâlâ kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız. Ay’ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. 

03/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz.

 03/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün birçok aktiviteye partnerinizle birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

 03/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün, alışveriş isteğinizde artış gözleniyor Partnerinizden de bu konuda destek bekliyorsunuz. Ortak çalışmalarda iyi niyetli yaklaşımların söz konusu olduğu bir gün. Yaşam kalitenizde çıtayı yükselirken, dostlarınızın katkılarını unutmayın.

 03/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak ve kazançlı çıkacaksınız.

 03/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumlulukları tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili ilişkilerinizde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz.

03/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek, mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

 03/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir.

03/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

 03/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

03/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı