BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

02/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Ay’ın bulunduğu konum; aşk ilişkilerinizde bazı yeniliklere neden olmasına rağmen, duygusal bağlarınızın güçlü olması yüzünden, pek fazla etkilenmeyeceksiniz. Onunla bir çok aktiviteye imza atabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

02/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız 

02/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişim içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

 02/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Gizli yatırımlar söz konusu. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. 

02/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Etrafınıza karşı gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

 02/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara farklı bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Başarıyı sağlamak için gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz.

 02/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

02/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

02/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Kırıcı davranışlarınız hoşlandığınız kişiyi sizden uzaklaştırıyor. Daha ılımlı ve sevecen tutumunuz onu ve diğer arkadaşlarınızı mutlu edecek. Kişilerin sorunlara yönelik düşüncelerini ciddiye almamanız, onları sizden soğutuyor. İş hayatınızda ileriyi görerek yaptığınız yatırımlar amirlerinizin gözünden kaçmıyor. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz. Endişe ve kuruntulardan uzak kalmaya ve fazla kritik etmemeye çalışın.

 02/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay’ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

 02/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Birçok arkadaşınız, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı