BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.03.2014

2 MART 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

BOĞA BURCU: Çevresel değişimlere kendiniz hazır hissetmeniz, ve olaylara yumuşak bir mantık getirmeniz sayesinde bir çok engeli kolayca aşacaksınız. Ay , çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bugün kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız.

İKİZLER BURCU: Ay tepe evinizde ilerleyerek, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkilemektedir. Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken bir çok kişi var ve siz bu konuda önemli gelişmeler elde edeceksiniz. Bir çok fikirden yola çıkarak, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda, değişimlere hazır olmalısınız.

YENGEÇ BURCU: Duygusallığınızın ön planda olacağı bir gün. Ay kombinasyon burcunuz Balık’ta ilerliyor ve her şeye, fazla alınganlık gösteriyorsunuz. Birlikte olduğunuz arkadaşlarınızın sözlerini yanlış algılayabilir ve onlarla gereksiz bir tartışma başlatabilirsiniz. Fikirlerinizden ödün vermemeniz , dostlarınızın arkanızdan konuşmasına neden olabilir.

ASLAN BURCU: Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Bugün duygu yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek. Olaylara netlik getirmelisiniz.

TERAZİ BURCU: Bugün duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirisiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeni yapılanmaya ihtiyacınız var. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız.

AKREP BURCU: Balık’ta yer alan Ay ve aşk yaşantınızla ilgili duygu değişimlerine ve sallantılara neden olabiliyor. Ani davranışlardan uzak kalmalı ve çevresel faktörlerden etkilenmemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumun geçiciliğini kavrayabileceksiniz.

YAY BURCU: Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Bugün iletişim konusunda istemediğiniz aksilikler kapınızı çalabilir. Görüşmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, zihinsel ve bedensel bir gerilim söz konusu. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız.

KOVA BURCU: Balık’ta bulunan Ay, madde evinizi etkiliyor. Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesiniz istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, harcamalarınızın sınırını aşıyorsunuz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

BALIK BURCU: Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Onu ikna etme konusunda yumuşak bir yöntem kullanmalısınız. Daha sonra geriye dönüşlerinizde zorluklar yaşıyorsunuz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı