BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.01.2014

2 OCAK 2014 PERŞEMBE BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda istemeseniz de, çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz.

BOĞA BURCU: Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, geçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Üstelik tavize yanaşmıyorsunuz.

İKİZLER BURCU: İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizle yararlı fikir alışverişleri içinde bulunacaksınız. Bu nedenle sizi meşgul eden konularda kafanızda bazı kıvılcımlar çakabilir. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz.

ASLAN BURCU: Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. İş konusundaki gelişmeler ruhunuzda fırtınalar yaratıyor. Dingin ve sakin olmanız her zaman avantajdır.

BAŞAK BURCU: Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalısınız.

TERAZİ BURCU: Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz tarzda gelişmeler sizi sevindirecek. Bu nedenle, ağzınızdan çıkan sözleri iyice tartarak ve nelere mal olacağını düşünerek harekete geçin. Yaşamın hedef noktası olmak sizi farklı kılıyor emin olun. Her an değişen olaylara karşı uyum sağlamalısınız. Bu tür kontrollü davranışlar sizi kazançlı yapacak.

AKREP BURCU: Kafanız iş ile ilgili olarak çok dolu olmasına rağmen, amaçlarınız ve arzularınız üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat, konuyu çok da fazla büyütmeyerek bazı şeyleri zamana bırakın. Yoksa, hoşlanmadığınız riskler almak zorunda kalabilirsiniz.

YAY BURCU: Yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, zihninizi meşgul eden ve gerçekleştirmek istediğiniz konularda da gereken fırsatlar doğacak ve iletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Fakat, tüm adımları bir plan doğrultusunda yapmalısınız. Yoksa, her şeyi birbirine karıştırabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Ani verdiğiniz kararlarla, engellerden kısa sürede kurtuluyorsunuz. Fakat, her zamanki temkinli yapınızı mutlaka koruyun. Ve yakın dostunuzla gelişen olayları yeniden düşünün. Duygusal yönünüzü tatmin etmekte güçlükler yaşıyorsunuz. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalayacaksınız.

KOVA BURCU: İkili ilişkilerinize ayırdığınız zaman nedeniyle güncel çalışmalarınızı aksatabiliyorsunuz. Daha sonra fikrinizi değiştirme olasılığı olduğu için, hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermeyin. Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz.

BALIK BURCU: Mantıklı olmakla övünmenize rağmen duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında yaratacağınız gizem her zamankinden çok daha etkili olacaktır.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı