BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 01.07.2014

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Yeteneklerinizi ortaya koyarak işlerinizi verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir. Zihinsel faaliyetlerinizin ve iletişim trafiğinizin aktif olacağı bir gündesiniz.

Boğa

Aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Yaratıcılığınızın yüksek olduğunu hissedebilirsiniz. İletişim trafiğiniz aktif olacaktır. Yeteneklerinizi ortaya koyarak kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni fikirler üretebilirsiniz.

İkizler

Geçmişte yaşadığınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizin ve evinizin ihtiyaçları gündemde olacaktır. İletişim becerilerinizi etkin bir şekilde kullanabileceğiniz bugün, önemli görüşme ve konuşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç

İletişim trafiğinizin ve zihinsel faaliyetlerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşinizle ilişkileriniz gündemde olacaktır. Düşüncelerinizi ifade edebilir, kendi ihtiyaçlarınızı gündeme getirebilirsiniz.

Aslan

Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınız öncelik kazanacaktır. Geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi ifade edebilir, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz gündemde olacaktır.

Başak

Kendi içinize dönerek geçmişle ilgili düşünmek isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, ihtiyaçlarınızın neler olduğunu düşünebilirsiniz. İş hayatınızda iletişimle ilgili olumlu etkiler devrede olacaktır.

Terazi

Geleceğe yönelik hayalleriniz ve gerçekleştirmek istediğiniz umutlarınız öncelik kazanacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz gündemde olacaktır. Kalabalık gruplara katılarak keyifli ve hoş sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Akrep

Geleceğe yönelik hayalleriniz ve iş hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Maddi kazançlarınızı artırmaya yönelik görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Yay

İletişim yeteneklerinizi etkin bir şekilde kullanabilir, vizyonunuzu ve inançlarınızı çevrenizdekilere gösterebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve önemli görüşmeleriniz gündemde olacaktır. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

Oğlak

İş hayatınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir. Önemli girişimlerinizi günün ilk saatlerinde gerçekleştirmeniz önem kazanacaktır. Başkalarından gelen gelirleriniz ve ödemeler gündemde olacaktır.

Kova

İkili ilişkileriniz ve önemli görüşmeleriniz gündemde olacaktır. Günün ilk saatlerinde iletişimle ilgili olumlu etkilerden yararlanabilir, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz konuşmaları gündeme getirebilirsiniz.

Balık

Günlük hayatınızda tamamlamanız gereken sorumluluklarınız öncelik kazanacaktır. İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla karşılaşabilir, daha önce fark edemediğiniz durumları gözlemleyebilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı