BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 01.06.2014

1 HAZİRAN 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde olacağınız arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz. Karşı cins sizin için problem olmamalı.

BOĞA BURCU: Yengeç’te ilerleyen Ay, beklenmeyen yol fırsatları verecek. Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklara çözüm bulacaksınız. Cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

İKİZLER BURCU: Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor.

YENGEÇ BURCU: Ay, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

ASLAN BURCU: Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Ay; bilinç altınızı etkilerken, yeni projeler üzerinde çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Siz, Boğalar için zaman çok önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için küçük zaman dilimlerine tahammülleriniz yok.

BAŞAK BURCU: Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir işbirliği içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

TERAZİ BURCU: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Ailenizin sizinle paylaşmak istediği konulara ilgisiz davranabilirsiniz. Kendinize uygun yeni projeler içinde olmanız kafanızı meşgul edecek.

AKREP BURCU: Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerlerken, çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız.

YAY BURCU: Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere ön yargılı olmamalısınız. Duygusal ilişkilerinizde beklediğiniz gelişimleri birazda kendi çabanızla sağlamalısınız. Özel dostlarınızı fazla ihmal ettiğinizi farkındasınız.

OĞLAK BURCU: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yönetici gezegeniniz Venüs’ten önemli destekler alıyorsunuz.. İşbirlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

KOVA BURCU: Ay, Yengeç burcunda ilerliyor ve çevresel ilişkilerinizde istemediğiniz sıra dışı olaylarla karşılaşmanıza neden oluyor. Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere karşı yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

BALIK BURCU: Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir. Değerlerinizin farkındasınız.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı