BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

27/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay’ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

27/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.  27/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

 27/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay’ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

 27/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve eklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacak. Bugün Ay’ın konumu, olayları daha derin incelemenizi sağlayacak. Bazı olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.  27/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün olayların nedenlerini araştırmak istiyorsunuz. Güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz.  27/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini takip ediyorsunuz.

 27/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

 27/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sezgilerinizi kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay’ın bulunduğu konum, aşk yaşantınıza yoğunluk kazandırırken, size derin bir sorgulama yeteneği veriyor. Bugün iş ortamında kıskançlık duygularına hedef olabilirsiniz.

27/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

 27/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Maddi konularda geniş hayalleriniz var. Bugün, bir çok problemin çözümünü aynı anda incelemek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde iyi niyetli dostlarınızın size sağlayacağı destek memnun edici bir şekilde seyredecek. Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunabilirsiniz.

 27/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı