BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 10.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

 10/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay’dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.

10/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

 10/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işleri artık biriktirmeyin. Birlikte iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz.

 10/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

 10/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Başlatacağınız yeni işlerinize hiç kimseyi ortak etmemeli ve bireysel davranmalısınız.

10/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Uzun süredir beklentilerinizin karşılıksız kalması sabrınızı zorladığı için, artık bazı olaylara kesin çözüm getirmek istiyorsunuz. Duygularınızdaki eski coşkuyu aradığınız günler var. Bugün, olayları çok fazla abartmadan geçiştirmelisiniz.

 10/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın.

 10/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

 10/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, fikirlerinizi kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar geliştikçe haklı olduğunuzu görecekler.  10/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz.Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.

 10/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, evinizle ilgili bir takım köklü değişimler içindesiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir. Enerjinizi dışarıya yöneltmediğiniz müddetçe, olaylar karşısında bocalamanız kaçınılmaz olacaktır. Karşı tarafı suçlamadan önce düşünmelisiniz.  10/06/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı