BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 05.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

05/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hızlandırmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

 05/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Günlük rutinde bugün, iç dünyanızla bağlantınız yoğunlaşır. Kendinize ait tüm geçmiş duyguları gözden geçirmek kimi anlarda kin duygunuzu da tetikleyebilir. Affetmeniz zorlaşabilir ve agresif tavırlar gösterebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü inanılmaz artabilir ve siz gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden bir kişi özellikle annenizle olan kopukluklar canınızı sıkabilir yada anneniz sizin üzerinizde baskı kurabilir. Ve siz bu baskı karşısında yaşamınızın kontrolünü ele almak isteğiyle karşı çıkışlara meyilli olabilirsiniz. Her ne olursa olsun günün enerjileri serttir ve siz bunun bilinciyle ayarlamanızı yaparak sakin kararlar almaya çalışınız.

 05/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki… Saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün olaylar karşısında çabuk sinirlenebileceğiniz bir gün.  05/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş’in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınız artacak.

 05/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz.

 05/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, mantıklı olmaya özen gösterin.

 05/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Motivasyon gücünüz yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına cevap vermenizi sağlayacak. Yaşadığınız değişimler konusunda birçok aktivite ilginizi çekecek.

 05/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor.

 05/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

05/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve onlarla kısa vadeli planlar yapacaksınız. Dostlarınıza mantıklı yaklaşmanız sayesinde, yakın bağlarınızı güçlendireceksiniz.

05/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemediğiniz için, geniş çapta yaptığınız araştırmalar sizin için çok önemli. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan yanasınız.

05/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı