BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.12.2013

4 ARALIK ÇARŞAMBA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Ailenizle ayrı düşüncelere sahip oluşunuz ve bazı hareketleriniz onlar tarafından tepki ile karşılanabilir. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız. Özgürlükçü yapınızı olumlu kullandığınız zaman, çevrenizle anlaşmanız daha da kolaylaşıyor. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.

BOĞA BURCU: Yakın çevre ilişkilerinde yapıcı olmak istiyor ve düzen bozmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, geriye dönük olayların tortuları ile karşılaşabilirsiniz. Belirli kişilerle çalışmaktan yanasınız. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bir çok engeli azimli ve inatçı yönünüz sayesinde aşacaksınız.

İKİZLER BURCU: Aşk yaşantınızda olabilecek değişimlere hazırsınız. Yaşama farklı biçimde bakışınız, çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Bugün, sosyal ilişkilerinizi partnerinizin istekleri doğrultusunda yönlendirmeniz, her ikinizi de mutlu edecek. Kendi doğrularınızla çevresel olayları çok çabuk kaynaştırabiliyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

ASLAN BURCU: Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

BAŞAK BURCU: Yaşamınızda farklı şeyler yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün Ay’ın konumu, çevre ilişkilerinizde sizi belirgin duruma getiriyor. Hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Karşıt ilişkilerinizde yapıcı davranışlarınızla başarılı bir grafik çizerken, etkili konuşmalarınızla ikna edici olacaksınız.

TERAZİ BURCU: Bilinçaltı kapasitenizin dışında gelişen olaylar kafanızı karıştırabilir. Ay’ın konumu, uzun yollarla ilgili yolculukları gündeme getirebilir. Duygusal motifler taşıyacak bu seyahatlerde, kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili bir takım sürprizler söz konusu olabilir Bugün tercihleriniz önem kazanacak.

AKREP BURCU: İsteklerinize mantık çerçevesi içinde yaklaşırken, maddi olanaklarınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Bugün, kişisel zevkleriniz ön planda olacak. Kendinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Özel yaşantınızda ihtiyacınız olan motivasyon, kazançlarınızın paralelinde artacak. Partnerinizin olanaklarından da faydalanmanız mümkün.

YAY BURCU: Çevre ilişkilerinizde mantığınızın üzerinde gelişen bir sezgi gücünüz var. Bugün, daha önce yaptığınız yatırımlardan elde ettiğiniz karlar olabilir. Yapacağınız atılımlarda başarılı olacaksınız. Almak veya satmak istediğiniz gayri menkulünüz için uygun bir gün. Şartlarınız zorlamadan hedeflerinize yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK BURCU: Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı ifade ederken, enerjik ve yaratıcı tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Kişisel isteklerinizde artış, zor olan işler konusunda da başarılı olmanızı sağlayacak. Bugün duygusal konularda hata yapmak istemiyorsanız, geçici düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Partnerinizi ikna etme konusunda zorlanıyorsunuz.

KOVA BURCU: Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız.Kendinizi sorgulamaktan yorulmamalı, ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız. Bugün, kafanızda bir çok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

BALIK BURCU: Çevrenizle istediğiniz iletişimi kuracağınız bir gün içindesiniz Arkadaş çevrenizle uyumlu beraberlik söz konusu ve kendi isteklerinizi destekleyecek çalışmalar peşindesiniz.Bulunduğunuz ortamlarda, evrenizi çok çabuk etkiniz altına almanız, sizi farklı bir konuma getiriyor. Bilinçli davranışlarınız göz dolduruyor.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı