BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 03.05.2014

03 Mayıs 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

koc_burcu_12112013 Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koç, geçmişle bağlarını sıkı tutmaktasın. Duygularındaki değişim aşk hayatını etkileyecek. Şüphe ve endişelerini yenip sevdiğine güvenmelisin. İş hayatında yüklendiğin sorumluluk gittikçe ağırlaşabilir. Fakat cesaretin sayesinde bununda üstesinden gelebilirsin. Sağlığın mükemmel yalnız yiyeceklerine dikkat etmelisin.

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz.Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz..

Gökyüzü, ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması:Düştüğüm anda üzerime gelen kanlı gözyaşlarımı kendine zevk eden sözde dostları gördüm. Üzüldüm, yıkıldım, an an bittiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Şimdi o günlere dönüp baktığımda yaşadıklarım için şükrediyorum. Yaşamımdaki her deneyim beni yaralayarak güçlendirdi. Kabuk bağlayan yaralarım iyileşti, güçlü bir bilgeyim şimdi. Yokluktan varlığa, zulümden feraha ermenin sırrındayım.

boga_burcu_12112013 Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğa, geçmişten gelen haberler var. Merkür ve Satürn anlaşamıyorlar. Eski ilişkilerin yüzünden bazı sorunlar yaşaman mümkün. Bu arada daha cömert olmaya çalışmalısın. İş hayatında beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Ancak tecrübeli kişilerin yardımıyla bunlarında üstesinden gelmeyi başaracaksın.

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz bencil davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

Gökyüzü, iş ve yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden ve içinde bulunduğunuz hızlı tempodan dolayı endişeli bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Panik yapmayın, her şey kişisel gelişiminizi sağlamak ve başarılı olmanız yönünde yaşanan olumlu etkilerden ibaret. Bugün iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Neticelendiremediğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuzu daha fazla geliştirmeli ve olayları, planlarınızı daha geniş bir perspektiften değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda huzur ve güven duygusunu yaşamaya başladığınız şanslı günlerdesiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumda bana güç veren ve beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyorum. Yarınlarıma güvenle yürüyorum.

ikizler_burcu_12112013 İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sevgili İkizler, ilişkilerde karışık duygular içinde olabilirsin. Duygusal yaşamın çok hareketli görünüyor. Heyecan ve kıskançlık gösterebilirsin. Yabancılara karşı sakin olmalısın. İşlerini bu sıralarda ileriye doğru ertelemende hata olabilir. Her şeyi zamanında yapmalısın. Yorgunluktan dolayı sinirlerin bozulmuş olabilir.

Bugün Ay’ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün..

Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık, size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak, onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak da yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması:Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.

yengec_burcu_12112013 Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, bugün kendini kolayca ifade edebilirsin. Aşk hayatında ilginç olaylar olmakta. Daha anlayışlı ve kıskanç olmamak için dikkat etmelisin. Aradaki mesafeleri kaldırıp yakınlık kurmalısın.. Sevdiklerine duygularını samimi biçimde açıklamalısın. İşinde fazla bir değişim yok. Bir haber alacak heyecanlanacaksın.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir..

Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.

Günün Olumlaması:İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.

aslan_burcu_12112013 Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, aşk hayatında düşüncelerin kadar sakin ve dingin. Geçmişteki anlaşmazlıkları unutacaksın. Ancak isteklerini zorla kabul ettirmeye kalkışmamalısın. İş hayatında bazı güçlük ve anlaşmazlıklar görülüyor. Son günlerde uykusuzluktan şikayetlerin olabilir. Bu da sinirlerinin gerilmesine neden olabilir.

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.

Eleştirici davranmayın, sözlerinize dikkat edin. İyi işler çıkarayım derken boş yere gerilim yaratmayın. Size göre olmayan monoton veya sevmediğiniz bir işte çalışıyorsanız meydana gelebilecek huzursuzlukların bilincinde olarak dikkatli olun. En azından bunların olabileceği ihtimaline karşı kendinizi ayarlayın. Sağlığınıza dikkat edin. Endişe, kuruntu veya çalışma saatlerinizi aşan durumlarda dinlenmenize özen gösterin. Gezegenlerin size mesajı: Birleştirmek ve bütünleştirici düşünceden geçmektedir. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızlailgili olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara ortağınızla birlikte girişebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin.

Günün Olumlaması:Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla, sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.

basak_burcu_12112013 Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Sevgili Başak, karşındakini fazla eleştirerek şüpheleri üzerine çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle anlaşamadığın konuları konuşup çözüme ulaştırmalısın. Fikirlerini açıklamaktan kaçınma. İş hayatında fırsatları değerlendirirsen kazançlar sağlayabilirsin. Bu arada beklenmedik kısmetler ve paralar geçebilir eline.

Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

Gökyüzü, tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz ve her davranışınız beğeni kazanacak, iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması:Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

terazi_burcu_12112013 Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Sevgili Terazi, gönül işlerinde beklenmeyen karşılaşmalar olayların akışını değiştirebilir. Etrafın bakışlarını üzerine toplayacaksın. Mars”ın verdiği gerilimi azaltmalı tansiyonu düşürmelisin. İş hayatında değişim yapmaya kalkışmamalısın. Yeni işlere girişmeye heveslenme. Gün sonunda yorgunluk ve halsizlik olabilir.

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinize uygun hareket edebilir, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilirler..

Gökyüzü, kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yöne çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

Günün Olumlaması:Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

akrep_burcu_12112013 Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

Sevgili Akrep, Satürn uzun vadeli planlar yapmana yardımcı olacak. Aşkı en şanslı boyutuyla yakalayabileceğin döneme giriyorsun. Sevdiğin kişiyle ahenk kurmak için etki altında kalmadan kararlar almalısın. Meraklandığın her konunun cevabını bulma arayışların sürüyor. Farklı yaşam tarzları ilgini çekecek..

Gökyüzü bugün, sizi sizle çelişkiye düşürmeye çalışıp; yeteneklerinizden, gerçekliğinden emin olduğunuz konularda “Acaba mı?” dedirtecek insanların baskısına karşı temkinli davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. Sizler kararlı, duyguları ile mantığı arasındaki dengeyi kurabilen yetenekli insanlarsanız. Kimsenin sizi size yabancılaştırmasına ve yanlış kararlar vermenize sebep olmalarına izin vermeden bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin durgun hali endişelenmenize sebep olabilir. Onunla mümkün olduğunca yakın olun ve yaşadığı sorunu sizinle paylaşmasını sağlayın.

Günün Olumlaması:Ben olmaktan çıkıp biz olmanın huzurundayım. Aşkımın, sevgimin ve emeğimin en büyük mükafatı budur. Bize ve birlikte sahip olduğumuz her şeye sahip çıkıyor, değer veriyor, aşkla birlikte yürümeye söz veriyorum.

terazi_burcu_12112013 Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın..

Sevgili Yay, karışık olan özel hayatını düzene koymanın zamanı geldi artık. Sevdiğin kişiye karşı sakin anlayışlı ve dengeli olmak güzel de gerçekleri arayıp bulmalısın. İş hayatındaki sorunları daha kolay ortadan kaldırıyor ve güzel günlere gidiyorsun. Ancak arkadaşlarına dikkat etmelisin. Bir iftirayla karşılaşman mümkün..

Gökyüzü bugün, kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Biri bitmeden diğeri başlayan sorunlar sizi yordu, varsın yorsun! Kazanan siz oldunuz. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gitmesi gereken gidiyor, bitmesi gereken bitiyor ve daha iyisi sizin için en olumlusu geliyor yaşamınıza. Bugün işinizle ilgili konularda hoşgörülü olmayı başarırsanız maddi olarak sürpriz gelişmeler yaşayabilir, kendi alanınızda parlak bir teklif alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kendi ailesinden kaynaklanan sorunlarına bir yenisi daha eklenebilir.

Günün Olumlaması:Mutluluğu kendimde bulmuş olmanın sırrına erdim. Sevginin gücü ile kendimle barışıp kendimi yenilemenin müthiş enerjisi yaşamımı kucaklarken, ben hep iyiye, güzele ve doğruya doğru yol alıyorum.

oglak_burcu_12112013 Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız..

Sevgili Oğlak, duygusal yaşamında ufak tefek sorunlar oluşabilir. Sevdiğin kişiye anlayış göstermeli isteklerini karşılamaya çalışmalısın. İş hayatındaki olaylara şaşırıp kalmamalı doğru yorumlar yapmalısın. Uzun vadeli gelecek için planlarını yapmalısın. Sağlık konusunda ihmalkarlık yapılmaz kontrollerini yaptırmalısın..

Gökyüzü bugün, işle ilgili konularda sabırlı ve hoşgörülü davranmanızın getireceği faydalı sonuçlara işaret etmekte. Bu tutumunuz size birçok yeni kapının açılmasını sağlayabileceği gibi sizin aleyhinize olan konularında düzelmesine yardımcı olacaktır. Bugün kendinizi doğru sözlerle ifade etmeye özen gösterin. Sezgileriniz olağanüstü güçlüdür. Bugün birçok olayı sezinleyerek tedbirli davranabilir ve lehinize çevirebilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz. Zamanı yeterince iyi değerlendirebildiğiniz takdirde tüm teklifleri kabul edebilirsiniz. Yeteneklerinizin hakkını verin, yorulduğunuza fazlasıyla değecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği konuları fark edebilirsiniz. Öncelikle ilk adımın ondan gelmesini bekleyin, size açılmadığı takdirde siz sorun ve onu anlamaya çalışarak hareket edin.

Günün Olumlaması:Sezgilerim yolumu aydınlatan, kendimi bulmamı sağlayan, bana evrenin hediyesi özel bir rehberdir. Rehberime güveniyor, sezgilerimi aklımla birleştirerek ilerliyorum.

kova_burcu_12112013 Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz..

Sevgili Kova, Merkür”le Satürn birbirlerine zıt konumlandılar. Gönül işindeki karışıklığı düzeltebilmek keskin zekana bağlı. Ancak bunu istemen gerekecek. Beklenmedik bazı sorunlar engel gibi karşına çıkabilir. Sen bunları aşmak durumundasın.. Önemli kişilerden destek alarak durumunu muhafaza etme çabasında olmalısın..

Gökyüzü bugün, önemli kararlar almadan önce bir kez daha düşünmeniz için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili kararlarda özellikle beklemede kalmalı ve fikrinizi herkesi dinledikten sonra ifade etmelisiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi kuvvetlendirecek, kendi istek ve önerilerinizi kabul ettirip destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize, yaptığınız işe ve yeteneklerinize inanmalısınız. Yapabileceklerinizin farkına varıp kendinize tam anlamı ile güven duyduktan sonra hareket geçmelisiniz. Zaman akıp gidiyor yaşamınıza isteklerinize sahip çıkın. Hedeflerinize ulaşabilmeniz, dileklerinizi gerçekleştirebilmeniz için zamanı yakalamalısınız. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana gereksiz problemler çıkararak ilişkinizde sorun yaratacak davranışlardan kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması:Kendime, yeteneklerime ve içgüdülerime güvenerek hareket ettiğimde her zaman doğru tercihler yapar ve kazanırım. Başarıya giden yolda bir kere karar vermem ve hedefime odaklanmam yeterlidir. Kimse beni gittiğim yoldan döndüremez ve engelleyemez.

balik_burcu_12112013 Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz..

Sevgili Balık, gün içinde sakinsin. Akşam saatleri aşk hayatın çok neşeli ve mutlu yaşanıyor. Başka alanlarda sorunların olabilir ancak aşılmayacak şeyler değil. Aile içinde karar vermen gereken devredesin. İyice düşünmeli ve duygularına kapılmadan sonuca varmalısın. Böylece geleceğin bir düzene girebilir. Daha enerjik olacaksın.

Gökyüzü bugün, oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenecek sizlere, bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

 

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı