BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 02.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

 02/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Kişisel hırslarınızı olumlu kullanmanıza rağmen, herkesten aynı şeyi beklemeniz yanlış. Bugün, karşılaştığınız kişilerin amaçları, aklınızı karıştıracaktır. Ailenizin desteğine sığınabilir ve enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

02/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

02/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.  02/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Zeki ve hareketli yapınıza sivri diliniz de eşlik ediyor. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. İstediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Bugün, sosyal yaşantınıza ağırlık vermelisiniz.

02/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. Bencil davranışlarınız nedeniyle, partnerinize baskı yapacaksınız. Fevri tavırlarınız yüzünden ilişkinizi zorlayabilirsiniz. 

02/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikrin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınız daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kurallarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

 02/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve hoşgörülü davranmalısınız. İnsanları sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Sizin için başarıya çeyrek kaldı.

 02/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyeliniz belirgin şekilde artıyor. Bugün, yeni anlaşmalara açıksınız. Size gelecek teklifler karşısında vakit kazanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamları istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.

 02/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Olaylara farkı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

02/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek  02/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Duygu ve enerji yoğunluğu yaşamanıza rağmen, günü birlik olaylardan olumsuz etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin üstün nitelikleri hoşunuza gidebilir. Onların üzerinde sağlayacağınız otorite bazı gizli tepkilere de yol açıyor. Bugün, arkanızdan olumsuz sözler söyleyebilirler. Olaylara karşı temkinli olmalısınız.

02/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı