BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 01.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sosyal yaşantınızda yoğunluğun söz konusu olduğu bir gün. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için şans sizden yana olacak. Çekiciliğinizi yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kazanabilirsiniz.

01/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmayı bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Sıkıntıya gelemiyor ve kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kişisel rahatlığınız çok önemli olmasına rağmen, çevrenizin duygularını ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

01/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

01/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak güvensizlik taşımanız.

 01/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

01/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek ve isteklerinizin ilgi görmesi çok hoşunuza gidiyor.

01/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Ailenizin sorunlarının gündeme gelmesi söz konusu. Diğer konuları arkaya atarak odaklaşmanız gereken konuları iyi belirlemelisiniz.

01/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. İlişkilerinizde gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı biliyorsunuz.

 01/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

01/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor. Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçmelisiniz. Bugün işle ilgili birtakım sorunları çözümleyeceksiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz sıkıntılara sokabilir. Aile büyüklerine karşı sorumluluklarınızı ihmal ediyorsunuz. Özel sorunlarınız nedeniyle bu sorumluluklarınızı aksatmayın.

 01/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

 01/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

 01/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı