BurçlarGenel

22 Şubat 2017 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burçları ve yükselen burçları Koç Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Koç Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Koç Burçları, Çarşamba günü iletişim anlamında oldukça dolu bir gün geçirecekler. Hayata bakışınız bugün fazlasıyla pozitif olacak ve işlerinizin ilerleyişinde bu tavrınızın geri dönüşünü göreceksiniz sevgili Koç Burçları. Geleceğiniz için farklı insanlarla güçlü bağlar kurarak kendiniz ve aslında sorumluluğunuz altında bulunan insanlar için oldukça yararlı işler yapacaksınız. Gün ortasına doğru planladığınız işlerinizi yetiştirme konusunda telaşa kapılsanız da bugün her şey beklenmedik bir şekilde hızlı ilerleyecektir sevgili burclar.net okuyucuları. Duygu dünyanızı kurtaramadığınız bazı sorunlarla boğuşuyorsunuz. Geçmişten getirdiğiniz ve hatalarınızla yüzleşmekten çekindiğiniz bir sürü anınız bir anda beyninize hücum ediyor sevgili Koç Burçları. Bu anıların etkisinden kurtulabilmeniz mümkün görünmese de onlardan ders çıkarmayı ve daha iyi bir insan olmanız adına size bir referans noktası oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Huzura ermek için bakış açınızı değiştirmelisiniz. 22 Şubat 2017 gününe ait Koç Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Koç burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Boğa Burçları ve yükselen burçları Boğa Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Boğa Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Boğa Burçları, Çarşamba günü duygusal olarak kendilerini çok güçlü hissetmeyecekler. Aslında duygularınızı belli etmekten çoğu zaman çekinirsiniz. Ancak enerjiniz öylesine düşüktür ki insanların sizin duygusal bir çöküntü içinde olduğunuzu anlamalarından neredeyse çekinmezsiniz. Bu durumunuz elbette ki sizi tanıyan insanları oldukça şaşırtacak ve endişelendirecektir. Geleceğinizle ilgili endişeleriniz bu ruh halinizin başlıca sebeplerindendir sevgili burclar.net okuyucuları. Aynı zamanda sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla yaşadığınız sürtüşmeler de insanlara ve kendinize olan inancınızı yitirmenize neden olmuş durumda. Sorunlarınızın içinde boğulup kalmanızın hiçbir şeye çözüm getirmediğini anlamalısınız ve bir gayretle nasıl çözüme ulaşabileceğinizi düşünmelisiniz. Eğer kimseye güvenemeyeceğinizi düşünüyorsanız bunu da sorun etmemelisiniz. Hislerinize ve mantığınıza güvenerek her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. 22 Şubat 2017 gününe ait Boğa Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Boğa burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

ikizler Burçları ve yükselen burçları ikizler Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 ikizler Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; İkizler Burçları, Çarşamba günü insanlardan uzun zamandır uzak kalmış olmanın acısını çıkaracaklar. Sosyalleşme konusunda oldukça beceriklisiniz ancak insanlara olan kırgınlığınızı üzerinizden atıp da yeni insanlara fırsat vermeye cesaret edemiyordunuz. Bugün bununla ilgili bir fırsatla karşılaşacaksınız ve insanların içindeyken ne kadar eğleniyor olduğunuzu, bunun size ne kadar iyi geldiğini tekrar hatırlayacaksınız sevgili burclar.net okuyucuları. Gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda önceki günlere göre çok daha kararlı bir tavır sergileyeceksiniz ve sizi engellemek isteyen insanlara kendinizi anlatmaktansa onları elinizin tersiyle iterek hayatınızdan çıkaracaksınız. Mesleğinizle ilgili bazı hatalarınız olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak bir öğrenme sürecinde olduğunuzu düşünebilirsiniz ve bu hatalar yüzünden kendinize çok fazla yüklenmemelisiniz. Bunların kadere değil davranışlara bağlı olduğunu unutmamalısınız. 22 Şubat 2017 gününe ait ikizler Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm İkizler burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Yengeç Burçları ve yükselen burçları Yengeç Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Yengeç günlük burç yorumu şu şekilde; Yengeç Burçları, Çarşamba günü hayata karşı oldukça girişken olacaklar. Bunun en önemli sebebi kendinize olan güveninizin artmış olmasıdır. Sürekli olarak kendinizle ilgili kötü şeyler düşünmeye meyilli bir tavrınız vardır ve birinin çıkıp sizi bu durumdan kurtarması gerekir. Yeteneklerinizin farkında oldukça ve insanlardan bu doğrultuda takdir aldıkça siz de aslında ne kadar kendine has özelliklere sahip ve dolu bir insan olduğunuzu göreceksiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Bununla birlikte üzerinizde bir değişim rüzgârı estiğini göreceksiniz. Kendinize olan güvensizliğinizden dolayı ertelediğiniz veya yok saydığınız birçok hayalinizi tekrar gün yüzüne çıkaracaksınız. Hayatınızın büyük bir kısmını başkalarının ihtiyaçları doldururken artık kendinize daha fazla vakit harcamanız gerektiğini düşüneceksiniz. Bundan etkilenecek insanlar buna tepki gösterecek olsalar da sizin de kendi hayatınızı yaşamaya hakkınız olduğunu onlara hatırlatın. 22 Şubat 2017 gününe ait Yengeç Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Yengeç burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Aslan Burçları ve yükselen burçları Aslan Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Aslan Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Aslan Burçları, Çarşamba günü çevrelerindeki ortama ayak uydurmaya çabalamaktansa insanların kendilerine uymalarını sağlayacaklar. Sürekli olarak sizi eleştiren ve sizi beğenmeyen insanlardan artık sıtkınız sıyrılmış durumdadır. Bu kişilere sinirlenmekle harcadığınız vaktinize de üzüldüğünüz için kendinize artık başka bir bakış açısı geliştirme vaktinin geldiğini düşüneceksiniz. Herkesin sizinle aynı fikirde olamayacağını biliyorsunuz ancak kendi değerlerinizden de vazgeçmek için bir neden bulamıyorsunuz sevgili burclar.net okuyucuları. Değerlerinizi kaybetmeden yürümenin bedeli etrafınızda kimsenin kalmamasıysa bu bedeli ödemeye hazır olduğunuzu düşünürsünüz. Aşk yaşantınızın gidişatı diğer insanlarla yaşadıklarınızla neyse ki oldukça zıt bir durumdadır. Birbirinizle oldukça iyi geçiniyorsunuz ve birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Tek sorununuz birbirinize olan bağlılığınızın nasıl noktalanacağını kestirememenizdir. 22 Şubat 2017 gününe ait Aslan Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Aslan burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Başak Burçları ve yükselen burçları Başak Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Başak Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Başak Burçları, Çarşamba günü hayata dair kendilerini her zamankinden çok daha fazla güçlü hissedecekler. Bugün üzerinizdeki olumlu enerjinin bu kadar yüksek olmasının sebebini bir türlü çözemeseniz de bunu sonuna kadar kendi lehinize kullanmakta kararlı olacaksınız. Hayatınızı bütün yönleriyle sevmesini biliyorsunuz. Yaptığınız yanlışları da başarılarınız kadar seviyorsunuz. Çünkü eğer onları yapmamış olsaydınız şimdi olduğunuz kişi haline gelemezdiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Bazı şeyler sizi korkutuyor olabilir ancak bu konuda elbette ki kararsızlığa düşüyorsunuz. Ya korksanız da yola devam edeceksiniz ya da kaybetmeyi göze alıp korkularınıza yenik düşeceksiniz. Hata yapmaktan ya da yenik düşmekten korkmak yerine yerinizde olduğunuz gibi sabit durmaktan daha çok korktuğunuz için harekete geçmek için acele edeceksiniz sevgili Başak Burçları. Her halükarda hislerinize güvenmeyi tercih etmelisiniz. 22 Şubat 2017 gününe ait Başak Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Başak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Terazi Burçları ve yükselen burçları Terazi Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Terazi Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Terazi Burçları, Çarşamba günü romantik ilişkide ve günlük hayatın getirdiği sorunlarda zorlanabilirler. Bugün hayatınıza istediğiniz gibi yön verme konusunda kendinizi sürekli olarak sorgulayacaksınız. Bununla birlikte yapacağınız planların hepsi yalnızca sizinle ilgili planlar olacak. Ancak elbette ki bu durum sevdiğiniz kişinin hoşuna gitmeyecektir. Gelecek planlarınıza onu dâhil etmemek başka bir deyişle onu hayatınızdan çıkarmak demektir. Aslında böyle düşünmüyor olsanız da bu şekilde anlaşılmaktan kurtulamayacaksınız sevgili burclar.net okuyucuları. Siz yalnızca hayatın sizi zorlayan yanlarından kendinizi kurtarma derdinde olsanız da bunu başkalarının anlamasını bekleyemezsiniz. Sorumluluk duygunuz oldukça yüksektir. Eğer bir şeyi aklınızdaki gibi mükemmel yapamadıysanız günü kendinize zehir edersiniz. Ancak hayatı bu kadar ciddiye almayı bırakıp biraz da keyif almaya çalışırsanız ve küçük sorunları kafanıza takmazsanız her şey yoluna girecektir. 22 Şubat 2017 gününe ait Terazi Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Terazi burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Akrep Burçları ve yükselen burçları Akrep Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Akrep Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Akrep Burçları, Çarşamba günü zorunlulukları bir kenara bırakıp yalnızca kendi isteklerinin peşinde koşabilirler. Mesleğinizde kendinize yeteri kadar vakit ayıramadığınız için artık kendinizi mutlu hissetmiyorsunuz. Bu hayatın sizi her taraftan sıkıştırdığını, düşüncelerinizi ve duygularınızı kontrol altına aldığını düşünüyorsunuz. Bunu düşünen ve bundan bunalan bir tek siz değilsiniz belki ancak sizin dayanacak gücünüz kalmamış sevgili burclar.net okuyucuları. Eğer bir yerde kendinizi mutlu hissetmiyorsanız oradan ayrılıp gidebilirsiniz. Hayatta hiçbir şey kendinizi bile bile mutsuz etmeye değmez. Ancak elbette ki hayatın gerçeklerini de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Kendiniz tehlikeye atarak, hiç plan yapmadan ve maddi açıdan sıkıntıya düşerek yola çıkarsanız bu kez olduğunuzdan daha mutsuz olursunuz. Kısacası kısa bir süre daha sabredip güzel bir plan yapıp hoşunuza gitmeyen her şeye çeki düzen vermelisiniz. 22 Şubat 2017 gününe ait Akrep Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Akrep burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Yay Burçları ve yükselen burçları Yay Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Yay Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Yay Burçları, Çarşamba günü aşk yaşantılarında kendilerini mutlu etmek için çeşitli planlar yapacaklar. Karşınızdaki kişinin sizin duygularınızı tam olarak anlayıp anlamadığından emin olmak istiyorsunuz. Bunun için de kendinizi haddinden fazla açmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu düşünce en başta sizi rahatsız etse de bu konuda kendinizi rahatlatmayı başaracaksınız. Geçmişinizle ilgili bazı kötü anılar bir anda zihninize hücum edebilir sevgili burclar.net okuyucuları. Bunlardan kurtulup hayatın güzel yanlarına bakabilmek için kendinizi zorlasanız da çoğu zaman kötü etkileniyorsunuz. Sorunlarınızın üzerini örterek onlardan kurtulamazsınız. Ancak onları çözümleyip bir nihayete erdirirseniz onlardan sıyrılabilir ve yeni bir yaşama adım atabilirsiniz sevgili Yay Burçları. Yaşamınızda elbette ki sizin de yaptığınız yanlışlar vardır. Bu yanlışları gözden geçirerek tekrar aynı hatalara düşmemek için çaba harcamalısınız. Sizi hayata bağlayacak uğraşlar bulmalısınız. 22 Şubat 2017 gününe ait Yay Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Yay burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Oğlak Burçları ve yükselen burçları Oğlak Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Oğlak Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Oğlak Burçları, Çarşamba günü aile yaşantılarında otoriteyi sağlamak için kendilerini olmadıkları kadar sert göstermek zorunda kalacaklar. Kendinizi her zaman sakin ve huzurlu bir insan olarak görüyorsunuz. Hayata dair sizi sinirlendiren çok fazla şey olsa da bütün bunların yaşamın bir parçası olduğunu düşünüyorsunuz. Sürekli olarak böyle pozitif bir ruh halinde olmak için harcadığınız enerji elbette ki çok büyüktür. Bazı zamanlarda bunun tükendiğini hissediyorsunuz sevgili burclar.net okuyucuları. Özellikle emeklerinizi görmeyen insanlar size kendinizi hiçbir şey yapmıyormuşsunuz gibi hissettirdiği zaman. Bu durumda da kendinizi geri çekmek ve artık mücadele etmemek size en mantıklısı gibi görünüyor. Sizi seven ve size ihtiyacı olan insanları görmezden gelebilirseniz böyle bir karar verebilirsiniz. Ne kadar güçlü görünseniz de sizin de kendinize göre zayıf yanlarınız bulunuyor sevgili Oğlak Burçları. Bunları gizleyerek güçlü görünmeye çalışmak yerine daha olup gerçekten istediğiniz güce sahip olmak için uğraşabilirsiniz. 22 Şubat 2017 gününe ait Oğlak Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Oğlak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Kova Burçları ve yükselen burçları Kova Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Kova Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Kova Burçları, Çarşamba günü yapmak istedikleri her işte büyük bir şansın onlarla birlikte olduğunu hissedecekler. Yapmak istediklerinize karşı inanılmaz bir enerjiyle dolusunuz. Hayatınızı paylaştığınız veya iş ortamınızda sürekli birlikte vakit geçirdiğiniz bazı insanlarla ilgili şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz şeyler görebilirsiniz. Bu farkındalığınız olumsuz bir algı yaratacaktır. Şimdiye kadar nasıl oldu da bu insanların gerçek yüzünü göremedim diye hayıflanabilirsiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Ancak zararın neresinden dönülse kardır diye düşünmeniz sizin için en faydalı tavır olacaktır. Kaybettiğiniz vakti daha da fazlalaştırmamak için bir an önce kendi işlerinize yoğunlaşmalısınız. Maddi açıdan arzu ettiklerinize ulaşmak için kendinizi motive etmeniz gerekmektedir sevgili Kova Burçları. Ummadığınız kadar büyük bir çalışma gerçekleştirmeniz gerekecektir. Aynı zamanda size maddi anlamda ihtiyacı olan insanları da görmezden gelemezsiniz. Bu anlamda dikkatli olmalısınız. 22 Şubat 2017 gününe ait Kova Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Kova burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

 

Balık Burçları ve yükselen burçları Balık Burcu olanlar, 22 Şubat 2017 Balık Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Balık Burçları, Çarşamba günü bekledikleri finansal desteğe kavuşacaklar. Ancak bununla birlikte harcamalarınızda fazla olacağı için oldukça dikkatli ve ileriyi görerek davranmalısınız. Kendinizi mutlu etmek için bazı çılgınlıklar yapmayı planlıyor olabilirsiniz. Gerçekten size kendinizi iyi hissettirecek ufak tefek planlar hem sizin için hem de sevdikleriniz için olumlu bir girişim olacaktır. Bununla birlikte planladığınız bir seyahat için doğru gün bugün olabilir. Bu konuda oldukça doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız sevgili burclar.net okuyucuları. Hayatınızla ilgili planladıklarınızın birer birer gerçekleştiğini görüyorsunuz ve bunların olacağını zaten içinizde hissediyorsunuz. Bu anlamda hayatınız boyunca yaptığınız gibi hislerinize güvenmenin bir kere daha ne kadar doğru bir karar olduğunu anlamış olacaksınız sevgili Balık Burçları. Kendinizle ilgili bazı konularda doğru karar verip vermediğinizi sorgulayacaksınız. 22 Şubat 2017 gününe ait Balık Burcu günlük burç yorumu sonunda tüm Balık burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı