BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.01.2014

18 OCAK 2014 CUMARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz. Bugün, girişimciliğinizi istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.

BOĞA BURCU: Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

İKİZLER BURCU: Ortak çalışmalara olumlu baktığınız gün içinde, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan önce ince detayları gözden geçirmelisiniz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Sevdiklerinizin işlerine çok fazla karışmamalısınız.

YENGEÇ BURCU: Doğallık size çok yakışmasına rağmen, bugün duygularınızı gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Eski bir teklif tekrar sunulabilir. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz. Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz.

ASLAN BURCU: Ay burcunuzda ilerliyor ve karşı cinsle aranızda önlemeyen bir yakınlık söz konusu. Özgürlük duygularınızı kimseye teslim etmeden aşk yaşamanın zor olduğunu bildiğiniz için,. bugün karışık düşünceler içinde olacaksınız.Değişimler içinde olmanıza rağmen, enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU: Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız.. Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz. Duygusal tatmin sağlayacağınız konuların sizi engelleyeceğini düşünerek, ikili işkilerinizde yanlış konular üzerinde yoğunlaşmamalısınız.

AKREP BURCU: Bugün Ay’ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Ayrıca, yatırımlar konusunda inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Kendinize yeterince güvenmenize rağmen, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

YAY BURCU: Uçuk yönlerinizi sizden daha iyi bilen yok. Bugün katılacağınız tolantılarda oto kontrol sisteminiz çok önemli. Yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz.İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.

OĞLAK BURCU: Venüs burcunuzda geri giderken, Aslanda ilerleyen Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz. Maddesel konularda atılımcı yönleriniz atağa kalkıyor.

KOVA BURCU: Ay, karşıt burcunuz Aslan’da ilerlerken, aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Bugün sezgilerinizin yoğunluğu, partnerinizin dikkatini çekebilir.

BALIK BURCU: Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı