BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 09.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından birinin, maddesel özgürlükten geçtiğini biliyor ve yaşamı farklı yönlerden irdelemek istiyorsunuz. Bugün, Aşk gezegeniniz Merkür, size duygusal ilişkilerinizde yenilik sunuyor. Akılca anlaşabileceğiniz bir kişiden etkilenebilirsiniz. İlişkinizi dostluk bazında sürdürmeye çalışın.

 09/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

 09/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşıyan tavırlarınızla itici bir insan olabilirsiniz. Parasal konularda sanki herşey yolundaymış gibi tavırlar içinde olduğunuz için durumunuzu gözden geçirme gereği duymazsınız. Oysaki bugün maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Eski bir hatanız nedeniyle ödemeler konusunda terslikler çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Bugün, hedefinize varma konusunda güvendiğiniz insanlar tarafından aldatılabilir ve gerilim altında kalabilirsiniz. Kendinize bile fazlasıyla samimiyetsiz oluşunuz gerçekler konusunda kulak arkası davranışlara sebebiyet verebilir. Tembellik, üşengeçlik ve rahatınıza düşkünlük nedeniyle maddi kayıplara uğrayabilirsiniz. Spekülasyon ve fazla eğlence temalarına yönelişiniz size ciddi paralar kaybettirebilir.

09/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

 09/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Aktif bir şekilde kullandığınız zihinsel yeteneğinizle, hedefleriniz yolunda karşınıza çıkan engelleri aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan disiplin doğrultusunda taleplerinizin olması, onlarda tepki yaratabilir. Daha dikkatli olun.

09/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor. Hiç istemediğiniz halde sevdiklerinizle tartışmak zorunda kalıyorsunuz. Bugün, iş ortamınızın daha canlı ve samimi olması için girişimde bulunacak, olumlu sonuç alacaksınız.

 09/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Derin duygular içindesiniz. Aile içi olayları da gözardı etmeyerek, onların da fikirlerini almak isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştirecek ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

 09/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, çevrenize karşı ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden maddi destek isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşacaksınız.

 09/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.

 09/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sistemli yapınız yüzünden çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjinizi yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Olaylara kayıtsız kalamayacaksınız.

09/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay’ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınız iş yok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

 09/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Kendinize güveniyor, ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, kişisel hırslarınızı bileyerek engellere karşı bir güç yelpazesi oluşturuyorsunuz. Size karşı tepkisel davranışların mevcudiyeti, moralinizi bozmamalı ve yaşam kalitenize olumsuzluk yüklememeli. Pozitif değişimlere hazır olun. Yaşamınız renkleniyor.

 09/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı