BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 31.01.2014

31 OCAK 2014 CUMA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Kişisel fikirlerinizi ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Günlük yaşamınızda çok sık bir arada olduğunuz, birlikte işler yaptığınız kişilerle olan paylaşımlarınız, aslında diğer çevre ilişkilerinizden farklı değil. Kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için iş koşullarınızı değiştirmek istiyorsunuz.

BOĞA BURCU: Dostluklarınızı sağlam temeller üzerinde götürme niyetinde olmanıza rağmen herkese kolay inanmıyorsunuz. Bu nedenle, olayları farklı bir şekilde irdeleyebilirsiniz. Bugün mantıklı davranmanın faydasını göreceksiniz. Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız.

İKİZLER BURCU: Ailenizle iç içe yaşamaktan oldukça mutlu olacağınız bir gün. Tüm enerjinizi sevdiklerinizle paylaşmak için imkanlarınız kullanmalısınız. Evinizi yenilemek için mevcut imkanları yeniden gözden geçirmelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bu günde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız.

YENGEÇ BURCU: Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bugün, mevcut projeniz konusunda oldukça ısrarcı davranmak isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz, biraz da çevresel motivasyonunuzla eş değerde ilerliyor. Ayni fikirde olduğunuz kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız.

ASLAN BURCU: İlişkilerinize yoğunluk kazandırmak sizin elinizde. Aşk ilişkilerinizde belirgin bir yoğunluk var. Partnerinize karşı göstereceğiniz yakın ilgi onu çok mutlu ediyor ve size karşı olan ilgisini de çok olumlu etkiliyor. Karşılıklı bazı pürüzleri çözmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bu arada toplumsal olaylara ilginiz artıyor.

BAŞAK BURCU: Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz ilişkinizi her anlamda pozitif olacaktır. Yol gösterici yönünüzle iş çevrenizde dikkat çekiyor ve takdir ediliyorsunuz.

TERAZİ BURCU: Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz. Bugün, çabalarınızın olumlu geliştiğini görmek sizi sevindirecek. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar yeni şartları da beraberinde getiriyor.

AKREP BURCU: İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başarıyorsunuz. Fakat, bazen gereğinden fazla katı davranışlar en yakınınızdaki kişiyi bile sıkıyor. Bu konuda biraz daha dengelere dikkat edin. Görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

YAY BURCU: Bugün bir çok olayın üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Birçok kişinin zorlandığı konularda pratik zekanız önem kazanıyor. Farklı yollardan sonuca ulaşmanız mümkün. Rutin yaşam tarzı size göre değil ve kaprisli olmanızın tek nedeni monoton yaşam şekli. kendi çizginizi ortaya koyarken daha kararlı davranıyorsunuz.

OĞLAK BURCU: . Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatıyor. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi dairenizin içinde odaklaştırmak istiyorsunuz. Etkinliğinizi kaybettiğiniz ilişkilerden kopmayı denerseniz siz de karlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

KOVA BURCU: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabalarınız sizi bir adım öne çıkaracak.

BALIK BURCU: Duygusal konularınızda farklı bir algılama şekliniz var ve sizi mutlu edecek olayların derin bir anlam ifade etmesini bekliyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. Ufkunuzun genişlemesine neden olabilecek konuları araştırmak istiyorsunuz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı