BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 30.12.2013

Koç Burcu

Koç Burcu

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeniz ve sözlerinizi seçerek ifade etmeniz için uyarıyor sizleri. Sizler özü sözü bir insanlarsınız her doğruyu her yerde ifade etmemelisiniz bugün. Sizin doğrularınız başkalarının yanlışını tüm çıplaklığı ile ortaya çıkarabilir. Bundan dolayı yaşanabilecek tartışmalar yapmanız gerekenlerin önüne geçebilir.. Duyarlılığınız oldukça yüksektir bu haliniz özel hayatınızı da etkileyecektir dokunsalar ağlayacak gibi uzun süredir içinizde biriktirdiğiniz duygular sel olur akar gözlerinizden. Beraberliğinizin daha sağlam temeller üzerine oturması için birlikte olduğunuz insanın anlayışlı tutumu hatalarının bilincinde olup telafi etmek için çaba göstermesi fazlası ile önem taşımakta.

Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum ışık olup aydınlatıyor düşüncelerimi netleşiyor her şey yaşanmışlıklardan bana kalan yorgunlukları sevgiyle harmanlıyorum. Küllerimden yeniden yapılanıyor her zamankinden daha fazla ben oluyorum ve ben beni bu halimle çok seviyorum.

Günün Kristali: Malahit

Günün Rengi: Beyaz

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Gökyüzü bugün duygusal bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Geçmişte yaşanan başkalarının sebep olduğu olayları anımsatacak olaylar söz konusu olabilir, Bu durumu aşabilecek güçtesiniz. Geçmişin izlerini bugüne taşıyarak canınızı yakmak isteyenlere karşı güçlü bir duruş sergilemeli ruhunuzda barındırdığınız o büyük gücü açığa çıkarmalısınız. İş hayatınızda ise keyifli gelişmeler sürpriz tekliflerle moral bulacaksınız. Maddi olarak şansınız çok yüksek yurt dışı ile bağlantılı teklifler alabilirsiniz. Hiç tereddüt etmeden kabul etmeli yeni oluşumların içinde yer almaktan tedirgin olmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum inancın yarattığı enerjinin bilincindeyim. Ruhumda var olan güzelliklerin keşfindeyim. Kendimi keşfettikçe her gelen gün dünümden güzel yarınıma hazırlık, Bolluk şans kazanç aşk huzur benden sevdiklerime akar gider. Böylelikle muhteşem bir denge oluşturur. Aşk’ın gücüyle birbirimize kenetleniriz.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

Günün Rengi: Beyaz

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Gökyüzü bugün ev ya da iş yeri ile ilgili taşınma planlarınız varsa yaşanabilecek pek çok aksiliğe işaret etmekte. Mümkünse bu kararınızı başka bir zamana ertelemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. İş hayatınızda da gün boyu stres altında olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların farklı yaklaşımları ve arkanızdan çevirdikleri dolapları öğrenebilir ve ikili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kırıcı sözleri ve her şeyde size bir kusur bulması ona olan sevginizi ve güveninizi sarsabilir. Bugün onunla konuşmalı kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız.

Günün Olumlaması: Işıl ışıl parlayan bir yıldızım ben bugün gökyüzünde semayı süsleyen. Tüm karanlıkları ardımda bırakabilmenin ve yenilenebilmenin ağrılardan acılardan korkulardan uzaklaşabilmenin mucizeyi yaşayabilmenin ve kendimle barışabilmenin huzurundayım ben bugün.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Labradorit

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi netleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler; Bugün eşinizin etrafında bulunan içten pazarlıklı insanlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bu insanların güler yüzlü bir tutumla size yaklaşmasına izin vermeyin. Sizinle irtibat kurmayı başardıkları anda onların amaçlarına farkına varmadan hizmet etmiş olursunuz….

Günün Olumlaması: Sezgilerim kapıları aralayan yolumu bulmama yardım eden ilahi bir armağandır bana. Sezgime güveniyor doğruyu buluyor hayallerimi gerçeğe çevirerek yaşamın sırrına vakıf oluyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Selenit

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Gökyüzü bugün geçmişte başarınızı kıskanan yüreğinizi kanatan kişilere karşı kazanacağınız zaferlere işaret etmekte. Bu zafer karşılıklı görüşmeler ve tartışmalarla gelecek bir durum değildir. Geçmişte size galip gelenlerle eşit şartlarda olmanın getirdiği aklın sabrın ve acılardan olgunlaşmanın getirdiği muhteşem bir zafer olacak sizinki. Kendinize güvenin ve haklı galibiyetinizin sevincini doyası ya yaşayın. İş hayatınızda ise maddi konularda oldukça şanslısınız. Kendinize bir hedef belirlemeli ve birikimlerinizi yatırıma çevirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise aşk emek güvenin getirdiği güçlü etkilerle beraberliğinizin en özel en keyifli günlerinden birini deneyimleyeceksiniz. Bu süre içinde dileyin olsun emek verin hedefinizi belirleyin ve ilerleyin….

Günün Olumlaması: Kırılan dökülen bin parçaya bölünen kanayan ruhumu yüreğimi ölen duygularımı inançla emekle sevgi ile yenileyip yeniden güçlü bir şekilde doğabilmenin şükründeyim. Ayağa kalkabilmenin ve ardından koşabilmenin ve hedeflerime yol alabilmiş olmanın mucizelerindeyim….

Günün Kristali: Carnelian

Günün Rengi: Beyaz

Başak Burcu

Başak Burcu

Gökyüzü iş hayatınızda oldukça başarılı bir güne işaret etmekte. Bugün gerçekleştireceğiniz anlaşmalar yaptığınız işler sizi her anlamda kazançlı çıkaracaktır. Günün ilk saatleri bir hayli yorulan zihniniz ilerleyen saatlerde başarının verdiği huzurla rahatlayacaktır. Bugün gizliliğe önem vermeli ve işinizle ilgili fikirlerinizi uluorta ifade etmemelisiniz. Sizin başarınızla mutlu olan size gerçekten değer veren insanlardan ummadığınız destekler görecek ve hızla yükselmeye başlayacaksınız. Bu dönemde aklınızı sonuna kadar kullanın ve profesyonel düşünün. Özel yaşamınızda ise gölgeler kalkıyor ışıl ışıl huzur ve aşk dolu günler sizleri karşılıyor….

Günün Olumlaması: Yok olmanın ve var olmanın arasında ki ince çizginin gizeminin farkına varıyor. İsyanlarımdan nefretimden kötümserliğimden uzaklaşıyorum. Bu duyguların ruhumu hapsetmesine beni aşağıya çeken davranışlarda bulunmasına izin vermiyorum. İrademi geliştiriyor evrenin muhteşemliğinin mükemmelliği karşısında tevazu’yu seçiyor ve şükrediyorum.

Günün Kristali: Güneş taşı

Günün Rengi: Beyaz

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Gökyüzü sizleri bir hayli etkilemekte ruhsal geçişleriniz oldukça yoğun kimi an dibe vurduğunuzu hissederken diğer bir an kendinizi çok huzurlu ve yüksek bir enerjinin içinde hissedebilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı kontrol altına alabilmeniz bir hayli zordur. Önemli kararlar almanız daha sonra keşkelere dönüşebilir. Bugünü mümkün olduğunca sakinlikle geçirmeye çalışmalı ve detaylara takılıp kalmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

Günün Rengi: Beyaz

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Gökyüzü kuvvetli etkileriyle adeta koruyor ve güçlendiriyor sizleri. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı olun ve mutluluğu yakalayıp sahip çıkın…

Günün Olumlaması: Mavinin hakim olduğu gürül gürül akan bir şelalenin altında huzurla inançla yıkanıyor arınıyorum yaşamın ruh ve bedenime getirdiği tüm ağırlıklardan. Hafifliyor bir bebek kadar saf ve masum olmanın huzuru yaşıyorum.

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Beyaz

Yay Burcu

Yay Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda anlamlı rastlantılarla önemli fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir teklif alabilirsiniz. Bugün tüm gücünüzle iletişime önem verin ve kendinizi ifade edin yeteneklerinizi düşüncelerinizi ortaya koyun. Yapacağınız işlere ruhunuzda ki güzellikleri katabilmenin verdiği keyif sizi daha da başarılı kılacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Yay’lar bugün aşırı duygusal davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermeli ve her söylenin altında bir mana aramamalı akışa ayak uydurmalısınız. Bekar Yay’lar bugün duygusal hayatınızda hiç beklenmedik gelişmeler yaşayabilir aşkın heyecanının yüksek gücünü iliklerinize kadar deneyimleyebilirsiniz…

Günün Olumlaması: Yüreğimden geçen tüm güzel dileklerimin kabul olduğu gündeyim. Diliyor istiyor inanıyor gerçekliğine şahitlik ediyorum. Şükürler olsun gelen her günle doğan Güneşe aldığım nefese sağlıkla geçen her ana.

Günün Kristali: Yeşil Zirkon

Günün Rengi: Beyaz

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün yaşamınızda sizi engelleyen ağırlığı taşıdığınız bir çok şeyden uzaklaşacağınızı müjdelemekte sizlere, Belki de onlar sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecekler yaşamınızdan. Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz.   Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. İş hayatınızda öfkenizi kontrol altına alarak hareket etmeli sağ duyunuzu kaybetmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Oğlak’lar onların eğitimini ilgilendiren konular ile uğraşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

Günün Kristali: Mavi akik

Günün Rengi: Beyaz

Kova Burcu

Kova Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili görüşmelere önem vermeniz yapmanız gerekenleri belli bir düzene koyarak hareket etmeniz yönünde teşvik ediyor sizleri. Konsantrasyonunuzu işe vermelisiniz. Dikkatinizi dağıtmaya çalışan insanlardan uzaklaşmanız yararınıza olacaktır. Önemli fırsatları gözden kaçırabilir ya da farkına varamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aile içi gerginliklere dikkat etmeli ve haklarınıza sahip çıkarak olayların içinde kendinizi savunmayı bilmelisiniz. Kimse size kendinize değersiz hissettirmemeli siz susup sabırlı davrandıkça bundan güç alan kişilerin meydan okumalarına aynı şekilde fakat kendi üslubunuzla cevap vermeyi bilmelisiniz.

Günün Olumlaması: Dostla düşmanı ayırt edebildiğim zamanlardayım şimdi, İçimdeki rehberim iş başında gerçeği görebilmem için beni destekliyor. Fark ediyor tavrımı belirliyor ve gitmesi gerekenleri gönderiyorum yaşamımdan.

Günün Kristali: Sitrin

Günün Rengi: Beyaz

Balık Burcu

Balık Burcu

Gökyüzü işinizle ilgili konularda uygulamaya başlayacağınız parlak fikirlerinizin ardından gelecek haklı başarının bir çok kişinin rahatsız olmasına neden olabileceğine işaret etmekte. Kimileri izlediğiniz yolun yanlış olduğunu söyleyerek size karşı çıkarken kimileri de birlikte yol almak için kapınızı çalabilir. Kararlı olun ve uygulamalarınıza devam edin. Yaşanmışlıklarınızdan aldığınız tecrübeye ve iç sesinize güvenin. Kendinizi keyif aldığınız konularla ilgilenerek dinlendirmelisiniz böylelikle daha dinamik bir şekilde kararlarınızı genişleterek oldukça büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler başınızı döndürebilir duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem inançlarım sayesinde ruhumun derinliklerinden ve bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle bilgelikle aşkla dolduruyor yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Kedi gözü

Günün Rengi: Beyaz

NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.

Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun…

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı