BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 30.03.2014

İşte 30 Mart 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları…

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Güne keyifli başlayacaksınız. Gün içinde karşılaştığınız olaylar ve kişileri şans olarak değerlendirebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Fakat bugün rahat davranabilirsiniz. Fazla rahat bir tavır içinde bulunmayın ve şansınızı iyi kullanmak için gayret gösterin. Güçlü kişilerden etkilenebilirsiniz ancak güce sahip kişiler ile ilişkilerinizde tedbirli olmanız gerekiyor. İlginç ve etkileyici kişiler ile aranızda ilginç bir çekim olabilir. Fakat aşık olduğunuz kişinin peşinden gitmeden önce hakkında etraflı bir araştırma yapsanız iyi olacak

Koç Burcu Genel Durum

Üzerinde tasarrufta bulunma hakkını tamamen kendi elinizde tuttuğunuz malvarlıklarınızla ilgili düşünceleriniz olabilir. Bir mülkün satışı, kiralanması veya sigortalanması gündeme gelebilir.

Koç Burcu Kariyer Durumu

İleride detaylandırılacak bir plan için genel bir çerçeve belirlemeye çalışsanız da, sürekli olasılık üretip daha kesinleşmemiş detaylara takılabilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya özen gösterin.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Yoğun duygular ve büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönem. İsteklerinizi gerçekleştirmek için yapacağınız harcamaları fazla önemsemeyecek ve pratik bir tavır içinde olacaksınız. Fakat bütçenizi dikkatli yapmanız gerekiyor. Maddi baskılar yüzünden gerilim hissedebilirsiniz ve yakınlarınıza baskı yapabilirsiniz. Aslında gelişen olaylar bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Üstelik siz de kendinizi yenilemek ve isteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Saygı duyduğunuz kişilerin desteğini alacaksınız ve şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz.

Boğa Burcu Genel Durum

Kendinizi ön plana çıkarma arzusu duyabilirsiniz. Bunu sosyal ortamlarda başarabilirsiniz. Sohbetiniz son derece keyifli, görünüşünüz tüm gözleri üzerine çekecek kadar zarif olacaktır.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Durgun olacağınız bir gün geçirebilecekseniz de, önemli bir grup önünde konuşma veya sunum yapmak sizi canlandırabilir. Bununla ilgili beklenmedik bir fırsat, bir sosyal toplantıda doğabilir.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Keyifli bir gün geçirecek ve yenilikler ile ilgileneceksiniz. Duyduğunuz haberlerden ve karşınıza çıkan kişilerden etkilenebilirsiniz. Girişimci bir tavır içinde olacaksınız ve kafanız karışık olsa bile yapıcı ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için daha fazla çalışabilirsiniz. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve hareketli bir gün geçireceksiniz.

İkizler Burcu Genel Durum

Bugün her zamanki hareketli doğanızı biraz dinginleştirebilir ve daha sabırlı bir yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Olaylara hemen müdahale etmek yerine sonuçları görmeyi beklemekte daha az zorlanacaksınız.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

İş yaşamınızda size destek olan elemanlarınızdan veya alt kadronuzdan kişilerle iletişimde kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiler, arka planda bazı işleri tamamlayarak yükünüzü hafifletebilirler.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

İletişim ve haberleş trafiğiniz yoğun olacak. Bu arada ortaya çıkan ufak tefek sorunları mesele haline getirmeseniz iyi olacak. Sabırsız ve telaşlı bir tavır içinde olabilirsiniz. Güçlü kişiler ve yönetici konumunda olanlar ile mücadele etmeyin ve kıskançlıkları üzerinize çekmeyin. Beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve isteklerinizi ortaya koyuş biçiminiz istemediğiniz etkiler yaratabilir. Bugün olayları akışına bırakın ve güç mücadelesine girmeyin. Duygularınızı denetlemek için aklınızı kullanmanız mümkün…

Yengeç Burcu Genel Durum

Arkadaşlarınıza bol vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Gezmeler ve sosyal ortamlarda toplanmak günün konuları olabilirler. Hoşlanacağınız insanlarla tanıştırılmanız da mümkündür.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Maddi konularla ilgili yüksek beklentileriniz olabilir. Bunların gerçekçi olduğundan emin olmalısınız. Eğer spekülasyon planlarınız kapsamındaysa, bunu, daha olumlu bir girişim ile değiştirmeniz yararlı olacaktır.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere ve daha önce yapmış olduğunuz projelere odaklayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve kararlılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha güçlü hissetmeye başlıyorlar. Yaşam enerjiniz giderek yükseliyor ve siz de kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bazı gelişmeler sizin istediğiniz ve beklediğiniz gibi olmayabilir fakat anlayışlı olacaksınız ve gelişmeleri olayların akışına bırakacaksınız.

Aslan Burcu Genel Durum

Aile içerisinde sözü en çok geçen kişi haline gelebilirsiniz. İnsanlar sorunlarını size açıp yol göstermenizi bekleyebilirler. Bu avantajınızı, anlaşmazlıkları gidermek için gerekli otoriteyi sağlayarak da değerlendirmelisiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş hayatıyla ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyor olabilirsiniz ancak sorumluluk duygunuz, sizi bazı değerlendirmelere yöneltecektir. Bunlarla, iyi odaklanmış biçimde ilgilenmelisiniz. Yüzeysellikten kaçının.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

İsteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yükseliyor. Karşılaştığınız olaylar isteklerinizin artmasına neden olabilir ve olumlu tavırlarınızla beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir ve karamsar duygulardan tamamen sıyrılıp yapıcı ve kararlı davranabilirsiniz. Dostlarınızla ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak. Özellikle yaşam enerjinizin yükselmesiyle birlikte davranışlarınız da değişiyor. Sıcak ve neşeli tavırlarınız ile isteklerinizi ortaya koymanız daha kolay olacak. Bu arada isteğinizin dışında gelişen olayları yapıcı yönde yorumlayabilirsiniz.

Başak Burcu Genel Durum

Çevreyi daha farklı bir bakış açısından izleyip değişik noktalara eleştiri getirebileceğiniz bir gündesiniz. Normalde giderdiğiniz aksaklıkların yanında, yeni fark edeceğiniz detayları da düzelteceksiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yeni düşünce ve fikirlere sahip olabilirsiniz ancak bunları tam gelişmeden çevreyle paylaşmak konusunda da isteksizlik duyabilirsiniz. Fikirlerine güvendiğiniz insanlar, bunları geliştirmenizde yardımcı olabilirler.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün kendinizi güçlü ve keyifli hissedeceksiniz. Hem karşı cinsi etkiliyorsunuz, hem de kendinizi yenilemek için harekete geçiyorsunuz… Arabuluculuk yapabilir, farklı fikirlere sahip olanları uzlaştırabilirsiniz. Aslında yapmak istediğiniz ile ortaya çıkanlar pek örtüşmeyebilir ve güç mücadelesi yapmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Fakat bugün daha yapıcı ve iyimser davranacaksınız. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkileri güçlendireceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle kısa yolculuklar yapabilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Güçlü ve etkileyici kişiler ile aranızdaki ilişkilerde tedbirli davranın.

Terazi Burcu Genel Durum

Doğrudan çalışarak kazanılmış para olarak sayılmayan bir miktar gündeme gelebilir. Gelişmeler sizin için sürpriz olabilir ama bunun işaretlerini aldığınızı fakat fark etmemiş olduğunuzu da anlayabilirsiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Uzun görüşmelerin ön plana çıkabileceği bir döneme gireceksiniz. İletişimin açık olmasından faydalanıp konuşmayı sonraya bıraktığınız konuları da gündeme taşıyabilir, birçok alanda ilerleyeceğiniz yolu çizebilirsiniz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Zirvede olanlar ve güçlü kişiler ile rekabet içine girebilir veya kıskançlık çekecek davranışlarda bulunabilirsiniz. Bugün öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Harcamalarınıza dikkat edin ve bütçenizi aşan büyük istekler içine girmekten kaçının. Sabırsızlık ve tahammülsüz yüzünden ufak tefek sakarlıklar ve kazalar yapabilirsiniz. Spor yaparken tedbirli olun. Ekmek kesmeye çalışırken parmağınızı kesmeyin. Olabileceklerin üzerinde istekler içinde olabilirsiniz. Biraz sabırlı olun ve bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu Genel Durum

Özel yaşamınızda çekişme içerisinde olduğunuz kişilere üstünlük sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanların beğenisi üzerinizde toplanabilir ve sizi yüceltebilirler.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş dünyasından bir tanıdığınızla özel bir program yapmış olabilirsiniz. Bir süreliğine gizli tutacağınız bir plan için destek sözü alabilir, ciddi bir birlikteliğin temellerini atabilirsiniz. Yapacağınız değerlendirmeler, başka işlerde de size yol gösterebilir.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Bugün kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Büyüttüğünüz konuları bir kez daha gözden geçirebilir ve hayal gücünüzün oynadığı oyunları anlayabilirsiniz. Özellikle masallar ile gerçekleri birbirinden ayırt edebilecek duruma gelmeniz mümkün. Fakat ideal aşklar, ideal çalışmalar ve evrensel düşüncelerinizi değiştirmeye zorlayan olaylar ile karşılaşabilir veya bütün bunların hayalini kurabilirsiniz. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz veya ziyaretinize gelebilirler ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu arada duyacağınız haberlere hemen tepki göstermeyin. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

Yay Burcu Genel Durum

Bugün rahatlamak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Yaşamın keyifli taraflarına yönelmek ve konforunuzu artırmak için bazı uygulamalar yaptırmak ana konular olabilirler.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Yalnız çalışmayı isteyeceğiniz ve işlerinizi bitirmeden kimseyle görüşmeyi veya planlarınızı açıklamayı tercih etmeyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Sükunet istediğiniz için, yalnız çalışmak gerçekten yararlı olabilir.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz. Daha doğrusu düşüncelerinizle birlikte istekleriniz de değişiyor. Olayları farklı gözle inceleyebilir ve dikkatinizi değişik konulara yöneltebilirsiniz. Güçlü olmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hırslı bir tavır sergilemekten kaçının. Özellikle güç mücadelesinden uzak durmalısınız ve içinizde biriken enerjiyi kendinizi yenilemek için kullanmalısınız. Olayları ve kişileri sorgulamak yerine dikkatinizi kendinize yöneltebilir ve yaşam felsefenizi değiştirebilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum

Bu dönemde şans sizi oldukça çok destekleyecektir. Elbette her işinizi şansa bırakmayın ama bazı konularda risk almanız gerekiyorsa da bundan eskisi kadar çok çekinmeyin.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Çalışma şeklinizi değiştirmeyi düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir çalışma sistemi belirlerseniz, geçiş sürecinde zorlanabilirsiniz ancak ilerideki günlerde daha etkin olmaya başladığınızı göreceksiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Yaşam enerjiniz ve isteğiniz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Esprili ve yapıcı tavırlarınız ile hem karşı cinsin, hem de içinde bulunduğunuz ortamı yöneten güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Hem aşk, hem de parasal açıdan moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor. İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilir ve ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Dostlarınızın desteğini alacağınız bir dönemdesiniz. Bu arada kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Seyahat programları yapabilirsiniz.

Kova Burcu Genel Durum

Bazı yakın akrabalarınız, hayatlarında gündemde olan bir konu ile ilgili özgün fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. Kendileriyle uzun konuşmalar yapıp konuyu iyice öğrenebilir, değerli öğütler ve fikirler verebilirsiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Üst pozisyondaki kişilere aktarmak istediğiniz fikirler varsa, görüşme talebinizi fazla ertelemeyin. Önümüzdeki birkaç gün size daha dikkatle kulak verecekler ve söylediklerinizden de etkileneceklerdir.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Parasal konular ve yakınlarınızın davranışları, düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat saygı duyduğunuz kişilerin tavsiyeleri ve önerileri sizi rahatlatacak. Olaylara daha farklı açıdan bakabilir ve böylece ortaya çıkmış olan karışıklıklar ile başa çıkabilirsiniz. Alıngan ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Ayrıca duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun.

Balık Burcu Genel Durum

Kendinize uzunca bir boş vakit yaratıp sevdiğiniz birkaç kişiyle kısa bir geziye çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Gittiğiniz yerde hayatınızdan son derece memnun olabilirsiniz. Böylesi bir mola size çok iyi gelecektir.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bir mesleki eğitim programından haberdar olabilirsiniz. Başvuru yapabilirsiniz veya şirketinizin sizin bu programa katılmanızı istediğini öğrenebilirsiniz. Eğitim için yurtdışına gitmeniz de gündeme gelebilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı