BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.10.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

29/10/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yeni yeni beraber olmaya başladığınız kişiye karşı yaklaşımlarınız giderek olumlu olmaya başladı. Aşk hayatınızda mutlu olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir. Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını, bugün yarın alacaksınız. Verdiğiniz sözleri unutmazsanız, sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

29/10/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugünlerde aşk konularında şanslı birisiniz. İlgisini çok çektiğiniz birine, sizi tanıması ve iç dünyanızı keşfetmesi için olanak tanıyın. İşinizle ilgili beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşabilir. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir

29/10/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün rahat etmek, bir şey kaybetmemek istiyorsanız etliye sütlüye pek karışmayın! Zira yıldızların üzerinizdeki ters etkisi ile iyi de yapsanız, iyi de söyleseniz ters anlaşılabilir. Bugün iş yerinde biraz dalgın ve dağınık olabilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fakat, endişelenmeyin, kuruntular yüzünden kendinizi huzursuz etmekten kaçının. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Yapacağınız sporlar ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

29/10/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün başınızda kavak yelleri esecek, büyük bir iyimserlik içinde olacaksınız. Kendinizi çok mutlu göreceksiniz. Yıldızların üzerinde çok olumlu tesiri size bu imkânı verecek. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Kenara para ayıracak durumunuz yok. Bu duruma bir çare bulun! Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

29/10/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

 29/10/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Özel hayatınızla ilgili kuşkularınız var. Ama ilişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. Çıkış yolu aradığınız bir iş probleminiz var. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz. Bunu beraber çalıştığınız kişilerle paylaşmanız gerekecek. Elinizin altındaki fırsatı iyi değerlendirirseniz yeni imkânların peşinde koşmakla kendinizi harab etmezsiniz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenin.

 29/10/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, aslı olmayan korkularınız var. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. İşinizle ilgili gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların farkına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyip, gelişmeleri beklemeyi tercih edin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

 29/10/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Aşk işleri yolunda gidiyor, onun varlığı içinize huzur dolduruyor. Ama kızdığınız ve tartıştığınız huyları da yok değil. Endişelenmeyin, her beraberlikte olur bu. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeyin. İş ve özel yaşantınızda sorumluluk almaktan hiç çekinmiyorsunuz. Ama biraz da kendinize dikkat edin! Yakın bir gelecekte para endişeniz kalmayacak. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir

 29/10/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Beraber olduğunuz kişiyle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle, karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden, olumsuz bir tepki vermekten kaçının. Her şeyden çabuk sıkılma huyunuz yüzünden, elinizdeki işi de kaybetmek üzeresiniz. İş dünyanızda fırsat kapınızda, gerçekleşmesi için sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

29/10/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İlişkinizden soğudunuz fakat onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışıyorsunuz. Partneriniz sizdeki değişikliğin farkında, bugün sizinle açık açık konuşmak isteyebilir. İşinizi seviyor ve çalışmaktan kaçınmıyorsunuz. İyi niyetli olmayan birisiyle ortak bir proje içinde olmanız mümkün. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak verin. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak. Ufak bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir.

29/10/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

29/10/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı