BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.06.2015

29 Haziran 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu: 
İŞ: Kendinizi; aceleci davranışlarınızın neden olduğu, geçici bazı mali sorunlar içinde bulunabilirsiniz. Bu konularda yapacağınız bir hesap yanlışlığı, başınıza olmadık işler açabilir. Oysa, mantıklı bir ödeme programı ile kolaylıkla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Beklemediğiniz bir anda alacağınız teklif, size bütün programlarınızı değiştirtebilir.
29 Haziran 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Ay karşıt burcunuz Akrep’te ilerlerken, duygusal ilişkilerinizi etkiliyor. Sevdiğiniz insanla alacağınız kararların temelini sağlam atmaya bakın. Öyle, ışıklı gösterişli ilişkilerdeki gibi değil, baş başa kaldığınızda, ertesi gün alabileceğiniz birkaç küçük şeyi konuşabilmenin verdiği paylaşım mutluluğunu yaşayın.
29 Haziran 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu: 
Ay altıncı evinizi etkiliyor.Grup çalışması yapanlar için olumlu ve başarılı bir gün. Uzun zamandır anlaşamadığınız biriyle aranızdaki buzların çözülmeye başlaması da sizi mutlu edecek bir gelişme. Kurallara fazla bağlı kalmadan, yeni atılımlar yapabilirsiniz.
Sağlığınız olumlu kendinizi bugün iyi ve formda hissediyorsunuz.
29 Haziran 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu: 
Ay kombinasyon burcunuz Akrep’te ilerliyor. Yatırımlarınızla ilgili, olumlu birtakım sonuçlar alabilirsiniz. Bu sabit harcamalarınızla ilgili düşüncelerinizi tamamen değiştirebilir. Ani duygu değişiklikleri, aşkınızda sinirlilik ve birbirinize sert sözler sarf edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sonradan çok etkileniyorsunuz. Dikkatli olun.
29 Haziran 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Çekiciliğinizin üzerinizde olduğu bir gündesiniz. İlişkiler açısından oldukça şanslı olmanıza rağmen, eş konusundaki kararsızlığınız başınıza dert açabilir. Size yakın olan kişi hakkında duyduğunuz sözlere kulak asmayın. Bugün onun tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu konunun kendinizi ağırdan satmanızla ilgisi yok.
29 Haziran 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Kendinizi tüm benliğinizle partnerinize teslim olmuş hissediyorsunuz. Fakat, içinizden de kendinizi bu kadar bırakmanıza isyan ediyorsunuz. Ona, kendinizi bu kadar yakın hissetmeniz, özgürlüğünüzün kısıtlanması anlamına gelmemeli.Sağlığınızla ilgili kireçlenme ile ilgili sırt ve omuz ağrılarınızdan şikayet edebilirsiniz.
29 Haziran 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Çıkacağınız bir seyahatte biraz harcama yapabilirsiniz. Bunu yapmanız da gerekiyor. Ama her şeye rağmen, kazançlarınız açısından olumlu olaylar sizi bekliyor. İş arkadaşınızla ilgili olarak şaşırtıcı şeyler duyabilirsiniz. Bugün, çekiciliğiniz üzerinizde. Bu özelliğinizden dolayı, ilişkinizin kötü etkilenmemesi sizin elinizde.
29 Haziran 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu: 
Ay burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinizi etkiliyor.Onunla aranızdaki iletişiminiz kusursuz gibi görünse de, hala birbirinizin tanımadığı yönleriniz var. Onu daha iyi tanıdıkça bazı hayal kırıklıklarına uğramanız olası. Fakat, bunu da normal karşılamalısınız. Çünkü, yaşam bu tür kombinasyonların bir ürünü.
29 Haziran 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu: 
Çevrenizde arkadaş gruplarınız hiç eksik olmadığı halde, bugün kendinizi çok yalnız hissedebilirsiniz. Her şeye rağmen, motivasyonunuz iyi. İçinizden bir ses duygusal yaşamınızda bir şeylerin değişeceğini söylüyor. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken konulara özen göstermiyor,formunuzda bir düşüklük hissediyorsunuz.
29 Haziran 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu: 
Enerjinizi, geçmişe yönelik size yarar getirmeyecek, gereksiz çabalarla harcamayın. Daha yaratıcı olabileceğiniz ve size büyük atılımlar sağlayacak yeni fikirleriniz için kendinizi hazırlayın. Hiç belli etmeseniz de sürekli düşüncelerinizle saklambaç oynayan zengin hayal gücüne sahipsiniz. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.
29 Haziran 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu: 
Ay tepe evinizde ilerliyor ve sizi toplum içinde çekici ve cazip yapıyor.Bugün fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.Yeni başlayan ilişkilerin mükemmel bir birlikteliğe dönüşeceği, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun soluklu bir ilişki isteyenler de, onlar için zor olsa da mantıklarının sesini dinlemek zorundalar.
29 Haziran 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu: 
Çok fazla değişik konularda daldan dala atladığınızı bilenlere karşı, bu imajınızı silecek davranışlar içine girmelisiniz. Aslında, siz olduğunuz gibi davranıyorsunuz. Onların düşüncelerinin değişmesi, size karşı olan güvenlerinin artması gerekiyor. Duygusal ilişkinizde karşılıklı, birtakım kesin kararlar almak zorundasınız.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı