BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 28.10.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Gerilimsiz, sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok oldukça güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok

 28/10/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Eski sevgilinizle dostça görüşmeniz, partneriniz tarafından hoş karşılanmıyor. Her ne kadar onu kırmak istemiyorsanız da, bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Özel sorunlarınız nedeniyle işteki veriminiz de düşüyor. Dağınık zihninizin altında, küçük iş problemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

 28/10/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bu beraberliği bitirmeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişiler size gerekli olan güveni veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

28/10/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla dolu. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen huzursuzluk bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden fazla etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları çabucak unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili evrak işlerini ihmal ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

 28/10/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Son günlerde sevdiğiniz insanla aranızda iletişim kopukluğu var. Bugün geleceğe yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olsa da, önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz. İşinizle ilgili bir grup çalışması gündemde. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce yakınlarınızın bilgilerine başvurmanız daha iyi olur. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz. Maddi sıkıntınız bitmek üzere.

28/10/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Özel hayatınızda küçük mutluluklar size yetiyor, fazla bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye kararlı gözükseniz de, bir süre sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz değişiklikler doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile bağlantılı çalışmaların hız kazanacağı veya tekliflerin geleceği bir dönem. Doğru değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

 28/10/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok yorucu, fakat mutlu bir ortam içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır devam eden bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık sorunuyla ilgili sizden destek isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

 28/10/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı biraz daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

28/10/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Beraber olduğunuz kişiyi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir görüşme yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

 28/10/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevgilinizle birlikte ilişkinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadar beslendiği takdirde, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş değişikliklerini ve bu konuyla ilgili tüm olasılıkları ertelemenizde yarar olacak. Beklediğiniz fırsat daha ileride! Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

28/10/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Sizden hoşlanan kişiler var, fakat siz hiçbirinin farkında değilsiniz. İçlerinden bir tanesi duygularını sizinle paylaşmayı deneyebilir. Hazırlıklı olun! İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

28/10/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

28/10/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı