BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay’ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

 27/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay’ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

 27/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Sabırlı olun, sonuç olumlu olacaktır.

27/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacıyönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

27/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

İlişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

 27/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

 27/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla ilgilenmenizi gerektirecek yeni olaylar gündeme gelecek. Evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili özel duygular ön plana çıkacak.Yaşamınız kolaylaşacak.

 27/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

27/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Ay, aşk evinizi etkiliyor ve duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlayacak şartları da beraberinde getiriyor. Oysa, kafanızdan bir çok çılgınlıklar geçiyor. Algılama gücünüz oldukça yüksek. Karşınızdakileri konuşmadan hissedebilmeniz sizi farklı kılıyor.

27/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sizi hala seven biri var. Bunu size hatırlatmayı unutsa da bunu bilmelisiniz. Sıkıcı bir projenin sonuna geldiniz, kurtulunca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. İyi kaynaklarınız var fakat para geldiği gibi gidebiliyor. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Keyif ve eğlenceye kendinizi kaptırırsanız sağlığınız olumsuz etkilenecek.

 27/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün,yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

 27/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, etrafınıza enerji saçıyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Aşk ilişkilerinizde farklı bir değişim söz konusu. Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen kişiler ortaya çıkacak.

 27/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı