BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

 27/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, bilinç altınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor. Kendinizi yalnız hissedebilir ve dostlarınızı arayabilirsiniz.

27/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz.

 27/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Düşüncelerinizi denetlemek gibi bir tarzınız var. Bugün, konuştuğunuz her şeyin sorun yaratmasından korkuyorsunuz. Kendinizle savaşmak yerine paylaşımcı davranmakla daha çok kazanacaksınız. Gün içinde sezgilerinizin size verdiği bazı önyargılarınızla ilgili olarak, önlem alıcı faaliyetlerde bulunmakla doğru bir hareket tarzı sergilemiş olacaksınız.

 27/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa’da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız. 

27/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey sevgi desteği.

 27/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

27/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışların size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz. Yolculuk görünüyor.

 27/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay’ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

27/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İlişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Değişen şartlara göre duygu dalgalanmaları yaşayacaksınız. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz.

27/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Yatırım konusunda oldukça işlek zekanız var. Bugün, hem kendinizin sorunlarına çare bulurken, hem de çevrenizin yardımına koşabilirsiniz. Maddi konularda sağlam kararlar alıyorsunuz. Akşam saatlerinde eğlenceli ortamlarda olabilir ve dostlarınızla özlem giderebilirsiniz. Bugün iştahınız çok açık.

 27/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

 27/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı