BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27.01.2014

27 OCAK 2014 PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Bugün Tepe evinizde geri giden Venüs marsla etkileşim içindeler. Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok daha başarılı olduğunuzu bildiğiniz için, çevrenizin dikkatini çekeceğiniz işlerin planları rahatça yapabileceğiniz bir gün. Mantık ve akılcılığınızı doğru alanlarda kullanabileceksiniz. Kazançlarınız konusunda oldukça iddialısınız.

BOĞA BURCU: Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda farklı istekleriniz mevcut. Özgürlükçü yönlerinizi değişik düşüncelerle süsleyerek, kendinize özel bir dünya yaratıyorsunuz. Bugün, Kova’da ilerleyen Merkür’den ilginç bir etki alacaksınız. Partnerinizin düşüncelerinden etkilenmenize rağmen, belli etmek istemiyorsunuz.

İKİZLER BURCU: Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda farklı istekleriniz mevcut. Özgürlükçü yönlerinizi değişik düşüncelerle süsleyerek, kendinize özel bir dünya yaratıyorsunuz. Bugün, Kova’da ilerleyen Merkür’den ilginç bir etki alacaksınız. Partnerinizin düşüncelerinden etkilenmenize rağmen, belli etmek istemiyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Venüs, karşıt burcunuzda geri giderken, duygusal ilişkileriniz, mantıklı bir şekilde ön plana çıkıyor. Temkinli ve dirençli bir yapı sergileyeceksiniz. Maddi konularda özgürce davranmanıza rağmen, yatırım konusunda değişik düşünceler içindesiniz. Yarım kalan işlerden hoşlanmadığınız için, planlı davranmanızda fayda var.

ASLAN BURCU: Merkür, zıt burcunuz Kova’da ilerlemekte ve sosyal yaşantınızda işlek zekanız ve etkili konuşmalarınızda dikkat çekmenize neden olacaktır. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına köklü çözüm üretmenizin size de yararı dokunacağınızdan emin olabilirsiniz. Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz.güvensiz yaşamayı sevmiyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Venüs kombinasyon burcunuz Oğlak’ta geri gitmekte ve aşk ve eğlence hayatınıza belli bir disiplin getirmektedir. Birlikte olacağınız kişilerde mantık arıyorsunuz. Bugün kaliteli toplantıların vazgeçilmez ismi olacaksınız.Yargılanmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenize de, olumlu bir yaklaşım içindesiniz. Ailenizle farklı fikirlerine saygılısınız.

TERAZİ BURCU: Yönetici gezgeniniz Venüs, Oğlak burcunda geri gidiyor ve aile ve sevdiklerinizin yararına iş yapmak istiyorsunuz. Bugün emlakla ilgili projeleriniz varsa, bir an önce yaşama geçirmelisiniz. Sevdiğiniz bir aile bireyinle ortak bir proje gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili güzel bir gün sizi bekliyor.

AKREP BURCU: Eviniz sizin için çok önemli ve yalnız kalmak istediğiniz zaman, inzivaya çekilmek için bir meditasyon alanınız oluyor. Bugün, yönetici gezegeniniz Plüton ile Jüpiter karşıt bir iletişim içinde. Maddi kazançlarınızla ilgili geliştireceğiniz projelerin bütçenizi rahatlatacağı bir gerçek. Fakat isteklerinizde aşırıya kaçmamalısınız.

YAY BURCU: Dışa yansımayan fakat, sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Yönetici gezgeniniz Jüpiter’in konumu, çevresel olaylarınızın maddi kazançlarınızla belli bir paralellik sağlamanıza neden olacak.Bugün, yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok.

OĞLAK BURCU: Aşka bakış açınız gün geçtikçe değişiyor. Venüs, bucunuzda geri gitmesine rağmen karşı cins üzerinde etkili olmak istemeniz, son derce doğal. Bugün, derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

KOVA BURCU: Ay Yay burcunda ve Venüs Oğlak burcunda ilerlerken, bugün, sezgilerinize güvenebilirsiniz., duygusallık konusunda aşırıya kaçabilir ve size uygun olmayan bir beraberlik konusunda kuşkularınız olabilir. Beraberliğinizi farklı bir sınavdan geçirebilirsiniz.Sanatsal olaylarla ilgili konular gündeme gelecek.

BALIK BURCU: Ay’ın bulunduğu konum, Bugün, bilinçaltı düşüncelerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Mesleki konular gündemde. Kendinizi bir takım kaoslardan uzaklaştırmayı denemelisiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Her şeye rağmen, kişilik savaşınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı