BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay’ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

 26/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay’ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz. 

26/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

 26/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemelisiniz. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

 26/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. 

26/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayların sonuçlarından çekinmemelisiniz.

 26/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteğini göreceksiniz.

 26/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu olacak. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz.

 26/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçları yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz. 

26/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Beraberliğinizdeki karabulutlar dağıldı. Neşeniz ve mutluluğunuz, yaşamınızın her alanına yansımaya başladı. İlişkinizin daha da kalıcı olması, birbirinize vereceğiniz desteğe bağlı. Sosyal hayatınızdaki çekingenlik insanlarda şaşkınlık uyandırıyor. İnsanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlayın. İyi bir ekip çalışması iş hayatınızda daha da sivrilmenize yol açacak. Maddi açıdan ciddi önlemler alabilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir. 

26/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz. 

26/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Bazı arkadaşınızın da kişisel sorunlarına destek olacaksınız.

26/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı