BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

 26/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz, Disiplinli hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkacak.

 26/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Önemli bir karar vermek üzere olduğunuz bugün, üzerinizdeki yükümlülükler, maddi dünyanın yetersizliği ve arzularınız hepsi sizin için birer engel gibi geliyor. Çocuklarınız, kendinizi ifade edişiniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz düne nazaran daha ciddi ve karamsar etkiler altında. Bilinçaltınızda engellenmiş yada birşeylere zorlanıyormuş hissi ağır basmakta. Üzerinizdeki sorumlulukların sizin arzunuz dışında artıyor oluşu, yaşamın fazlasıyla ciddi olarak üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışması ve herkesin sizi birşeylere zorluyor olduğunu hissettiğiniz bu dönemde, bugünkü enerjiler de üstüne gelince herşeyi bırakıp çekip gitmek yada hiçbirşey yapmadan öylece durmak arası bir ruh hali içindesiniz. Kendinize bugün lütfen yüklenmeyin. Bugünün zorluğu, son bir yıldır üzerinizdeki sorumlulukların baskınlığını hatırlatıyor oluşundandır.

 26/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Yaratıcı gücünüzü istediğiniz gibi sergilemek için her türlü doneye sahipsiniz. Duygusal tepkiler vermekten sakınmalı ve alınganlık sınırları içinde dolaşmaktan vazgeçmelisiniz. Çevrenin tepkisel davranışlarına tahammülünüz yok. Olayları gelişi güzel kendi haline bırakarak; sonuçları ustaca lehinize çeviriyorsunuz.

 26/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

 26/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz. Uykunuza özen gösterin.

26/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Başarının önemini kavradığınız için, yaşam tarzınıza aksiyon kazandırma çabası içindesiniz. Maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafın anlatmak için, gerekli donanıma sahipsiniz ve ifade özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

 26/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yönetici gezegeniniz Merkür size unuttuğunuz idealleri hatırlatabilir. Uzun zamandır beklediğiniz paraların gecikmesi canınızı sıkabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Midenizin hassas olduğu bir gün.

26/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup ta, sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Kapasiteniz geniş ve yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

26/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün koşullarınızı zorlayacak ve yanınızda çalışan kişilerden tepki alacaksınız. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün sorunlardan uzak kalmaya çalışın.

 26/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İşlek zekanızı ön plana çıkarmaktan her zaman hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ketum davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkinizde, partnerinizin düşünceleri çok önemli. Onun, düşüncelerine aykırı tavırlar içinde olabilirsiniz. Daha açık olmalı ve olaylara saydam yaklaşmalısınız.

 26/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

26/05/2013v
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı