BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 24.07.2015

24 Temmuz 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün enerjinizle, istekleriniz arasında dengeyi ayarlamalısınız. Aşırı uçlarda olmanız yüzünden kendinize ve karşınızdaki kişiye zor anlar yaşatabilirsiniz. Doğal engellerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Zamanla yarışınız var, fakat planlarınızı yaparken dağınık çalışmanız, sorunların büyümesine neden oluyor.
24 Temmuz 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu: 
Maddi konuların gündemde olacağı bir gün. Bir çok faturanın üst üste gelmesi canınızı sıkabilir. Unuttuğunuz borçlar yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizde bazı özel dostlarınızla paslaşmalar sonucu, kısa vadede çözüm üretecek ve rahatlayacaksınız. Bugün özel duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olduğunu göreceksiniz.
24 Temmuz 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Arkanızda bıraktığınız olaylara yorum getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı yönlerini görerek, onlarla ortak payda bulmaya çalışacaksınız. Bazı pürüzlerin çalışmalarınıza gölge düşürmesine izin vermemelisiniz. Çevrenizde
gizli olayların içyüzünü görmek sizi rahatlatacak. Bugün yaşam enerjiniz oldukça güçlü.
24 Temmuz 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ailenizle ilgili sorunlara kesin çözüm bulacaksınız. Sevdiklerinizin kronik bir problemi canınızı sıkabilir. Duygusal ilişkinizde canınızı acıtan olaylar karamsarlığa neden oluyor. Bugün akşama doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte alış veriş yapabilir, bir yerlerde oturup sohbet edebilirsiniz. Konuşmaya ihtiyacınız var.
24 Temmuz 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Düşündüğünüz şeylerin yaşama geçirme konusunda bugün aceleci davranabilirsiniz. Birçok fırsat bir arada gelecek ve sizin seçim güçlüğü yaşamanız mümkün. Olaylar karşısında hızlı karar veriyorsunuz. İkili ilişkilerinizde de aynı davranış biçimini sergiliyor olmanız, partnerinizi rahatsız edebilir. Duygusal konularda daha sakin olmalısınız.
24 Temmuz 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Bugün, ciddi planlar yapıyorsunuz. Hayal ettiğiniz maddi güvene kavuşmanız kolay değil. Düşündüğünüz her şey, normal çerçeve içinde gelişiyor ve beklentileriniz sizin istediğiniz gibi oluşacak. Sabırlı olmalı ve ani değişimlere kısa sürede ayak uydurmalısınız. Yetenekli kişilerle işbirliği içinde olmanız uzun vadede başarıyı garantiliyor.
24 Temmuz 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
İsteklerinizi, güçlü sezgilerinizle harmanlayacağınız bir gün. Bugün, istemediğiniz olaylar kendiliğinden uzaklaşacak. Çevrenizde uzun vadeli iş birliğine ihtiyacınız var. Uygun kişilerle gerekli iletişimi kuracaksınız. Duygusallığının daha çok gündemde olacağı gün içinde partnerinizle arzuladığınız boyutlarda bir performans içinde olacaksınız.
24 Temmuz 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Bugün, içsel bir huzursuzluğunuz var ve kusursuzluğun peşinde koşuyorsunuz. Kendinize ispat etmek istediğiniz olaylara takıntılı davranmakla hata yapıyorsunuz. Sosyal yaşantınızda başarılı atılımlar içinde olacak ve kariyer çalışmaları içine gireceksiniz. Partnerinizin yapıcı desteği üzerinizde. Onun sağlam fikirleri sizi olumlu motive edecek.
24 Temmuz 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Gideceğiniz yerlerde olumlu karşılamalar söz konusu olacak ve keyifli bir gün sizi bekliyor. Bugün alışmış olduğunuz, sınırların ötesinde yenileme duyguları yaşayacak bazı etkileşimlerden pozitif yansımalar alacaksınız. Partnerinizi her konuda kendi sathınıza çekmek istiyorsunuz. Bugün kişisel çatışmalardan uzak kalmalısınız.
24 Temmuz 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Duygularınızı yansıtabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Dengeli olmak adına verdiğiniz savaş; iç dengelerinizi bozsa da, çevrenize yansıtmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı görüşmeler için yapacağınız yollar, sizin için oldukça olumlu olacak. Kısa vade geçici çözümler sizin tarzınız değil ve beklemekten korkmuyorsunuz.
24 Temmuz 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Kendinizle barışık ve yaratıcı tarafınızın yüksek olduğu bir gün. Ay, kombinasyon burcunuzda ilerliyor ve yollarla ilgili beklentilerinizin olumlu gelişeceğini söylüyor. Gizli beklentilerinizi daha fazla zorlamamalı olayları geniş bir zaman dilimine yaymalısınız. Enerjiniz karşı cinsi zorluyor ve sizinle zıtlaşmalar yaşıyorlar. Partnerinizi anlamaya çalışmalısınız.
24 Temmuz 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
Uzun soluklu işlere hazır olmalısınız . Bugün yeni kararlar almalı ve eski fikirleri kafanızdan atmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle ortak fakat farklı bir iş denemek istiyorsunuz. Bunun için, iyi bir araştırma yapmalı ve küçük ayrıntıları bile hesaplamalısınız. Kendinizi ön plana çıkaracak yeniliklere ihtiyacınız var ve atılımlarınızı gerçekleştireceksiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı