BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 24.02.2014

Koç Burcu

Gökyüzü bugün sizi sizle çelişkiye düşürmeye çalışıp yeteneklerinizden gerçekliğinden emin olduğunuz konularda acaba mı? Dedirtecek insanların baskısına karşı temkinli davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. Sizler kararlı duyguları ile mantığı arasındaki dengeyi kurabilen yetenekli insanlarsanız. Kimsenin sizi size yabancılaştırmasına ve yanlış kararlar vermenize sebep olmalarına izin vermeden bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin durgun hali endişelenmenize sebep olabilir. Onunla mümkün olduğunca yakın olun ve yaşadığı sorunu sizinle paylaşmasını sağlayın.

Günün Olumlaması: Ben olmaktan çıkıp biz olmanın huzurundayım. Aşkımın sevgimin emeğimin en büyük mükafatı budur. Bize ve birlikte sahip olduğumuz her şeye sahip çıkıyor değer veriyor, Aşk’la birlikte yürümeye söz veriyorum…

Günün Kristali: Carnelian

Günün Rengi: Beyaz

 

Boğa Burcu

Gökyüzü bugün kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Biri bitmeden diğeri başlayan sorunlar sizi yordu yorsun! Kazanan siz oldunuz. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gitmesi gereken gidiyor bitmesi gereken bitiyor ve daha iyisi sizin için en olumlusu geliyor yaşamınıza. Bugün işinizle ilgili konularda hoş görülü olmayı başarırsanız maddi olarak sürpriz gelişmeler yaşayabilir kendi alanınızda parlak bir teklif alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kendi ailesinden kaynaklanan sorunlarına bir yenisi daha eklenebilir.

Günün Olumlaması: Mutluluğu kendimde bulmuş olmanın sırrına erdim. Sevginin gücü ile kendimle barışıp kendimi yenilemenin müthiş enerjisi yaşamımı kucaklarken ben hep iyiye güzele doğruya doğru yol alıyorum.

Günün Kristali: Sitrin

Günün Rengi: Beyaz

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Gökyüzü bugün işle ilgili konularda sabırlı ve hoşgörülü davranmanızın getireceği faydalı sonuçlara işaret etmekte. Bu tutumunuz size bir çok yeni kapının açılmasını sağlayabileceği gibi sizin aleyhinize olan konularında düzelmesine yardımcı olacaktır. Bugün kendinizi doğru sözlerle ifade etmeye özen gösterin. Sezgileriniz olağanüstü güçlüdür bugün bir çok olayı sezinleyerek tedbirli davranabilir ve lehinize çevirebilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz zamanı yeterince iyi değerlendirebildiğiniz takdirde tüm teklifleri kabul edebilirsiniz. Yeteneklerinizin hakkını verin yorulduğunuza fazlasıyla değecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği konuları fark edebilirsiniz. Öncelikle ilk adımın ondan gelmesini bekleyin size açılmadığı takdirde siz sorun ve onu anlamaya çalışarak hareket edin.

Günün Olumlaması: Sezgilerim yolumu aydınlatan kendimi bulmamı sağlayan bana evrenin hediyesi özel bir rehberdir. Rehberime güveniyor sezgilerimi aklımla birleştirerek ilerliyorum.  

Günün Kristali: Ametist

Günün Rengi: Beyaz

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Gökyüzü bugün önemli kararlar almadan önce bir kez daha düşünmeniz için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili kararlarda özellikle beklemede kalmalı ve fikrinizi herkesi dinledikten sonra ifade etmelisiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi kuvvetlendirecek kendi istek ve önerilerinizi kabul ettirip destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yaptığınız işe yeteneklerinize inanmalısınız ve yapabileceklerinizin farkına varıp kendinize tam anlamı ile güven duyduktan sonra hareket geçmelisiniz. Zaman akıp gidiyor yaşamınıza isteklerinize sahip çıkın hedeflerinize ulaşabilmeniz dileklerinizi gerçekleştirebilmeniz için zamanı yakalamalısınız. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana gereksiz problemler çıkararak ilişkinizde sorun yaratacak davranışlardan kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendime yeteneklerime içgüdülerime güvenerek hareket ettiğimde her zaman doğru tercihler yaparım ve kazanırım. Başarıya giden yolda bir kere karar vermem ve hedefime odaklanmam yeterlidir. Kimse beni gittiğim yoldan döndüremez ve engelleyemez.

Günün Kristali: Çeroit

Günün Rengi: Beyaz

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Gökyüzü cesaretli tavırlarınızı kariyeriniz için akıllıca kullanmanız yönünde uyarıyor sizleri. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir başkalarının dertlerini bir kenara bırakarak kendi işlerinize yönelmelisiniz. Bugün uzun zamandır tanıştığınız  birinin sizi üzecek çirkin bir saldırısına maruz kalabilirsiniz. Öfkenize yenilerek şiddetle karşılık vermeden sabırla susmalısınız. Sizi bilinçli bir şekilde çekmek isteyecekleri tuzağa düşmemelisiniz. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir gündesiniz. İlişkiye devam etmekten yanaysanız sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Karar sizin..

Günün Olumlaması: Büyük ve kutsal bir çemberin içinde koruma altındayım. Kimsenin beni değerlerimden uzaklaştırmasına kişiliğime ters düşecek davranışlar içinde olmama neden olmasına izin vermiyorum. Aydınlanıyor arınıyor ve bilinçleniyorum.

Günün Kristali: Kuvars

Günün Rengi: Beyaz

Başak Burcu

Başak Burcu

Gökyüzü bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere, Bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin. 

Günün Olumlaması: Kendime yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım.

Günün Kristali: Aventurin

Günün Rengi: Beyaz

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Gökyüzünün size mesajı ‘’Ön planda olun’’. Özellikle iş hayatınızı ilgilendiren her konuda cesur olun ve kendinizi işinizle en iyi şekilde ifade etmeye çalışın. Eleştirilere ve kıskançlıklara açık olmalı manevi yönünüzün kuvveti sayesinde de kendinizi korumalısınız. Bugün  kabul görmesini istediğiniz düşünce ve projelerinizi insanların beğenisine sunabilir ve istediğiniz tepkileri alabilirsiniz. Maddi konularda yaşanacak gelişmeler günler sonra sizi fazlasıyla rahatlatacak. Bugün rakiplerinizin ve işiniz gereği muhatap olduğunuz insanların rahatsız edici davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Onlara istedikleri fırsatı vermeyin ve siz işinize bakın ve onları yok sayın ki, Enerjiniz bozulmasın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin karamsar ruh hali onun için kaygılanmanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Rabbimin bana bahşettiği yeteneklerimi zekamı bütünün hayrına olacak şekilde yüksek irademle faaliyete geçiriyorum. Kendime ve yüksek iradem güveniyor araştırıyor okuyor ve sürekli bana bahşedilenleri daha ileri noktalara taşıyorum.

Günün Kristali: Pirit

Günün Rengi: Beyaz

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda geçmişte yaşadığınız deneyimleri hatırlayarak hareket etmenizin faydalı olacağına işaret etmekte. Şu anda daha önce beraber olup yollarınızın ayrıldığı biri ile ilişki içindeyseniz o dönemi değerlendirerek kararlar almalısınız. Sonuçta üzülen siz olabilirsiniz. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızın sizi rakip görür tarzda hareketlerini fark etmenin zamanı geldi. Üstlerinizle sizi rahatsız edecek ilişkiler içinde olup yaptığınız başarılı çalışmaları gölgelemiş olabilirler. Şimdi öfkelenmeden aklınızı kullanın.

Günün Olumlaması: Sevgiyle dolu yüreğim ve iyi niyetimin mükafatını aldığım çok özel anlardayım. Başkalaştırılmaya müsaade etmeden özümü korumuş olmanın mutluluğundayım. Beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Yaşamı hayatımda olan insanları seviyorum. Sevginin gücüyle kutsal bir koruma altındayım….

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Beyaz

Yay Burcu

Yay Burcu

Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar… Daha önce vermediğiniz kadar kendinize değer verip başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendiniz için yaşamaya karar verip uygulayacağınız özel zamanlardasınız. Bu durum çevrenizde şaşkınlık yaratabilir.. Fakat sizlerin bu durumdan etkilenmeyeceği kesin. Özel yaşamınızda ise fedakarlık ettiğiniz konuları gözden geçirecek aynı kararlılığı ilişkinizde de göstereceksiniz.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, Kendimi de seviyorum ve bana sunduğun nimetleri’ de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden bana zorluk teşkil eden tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyor yenilenen ruhumla zamanın her anını en yüce haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Garnet

Günün Rengi: Beyaz

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin ve neredeyse tüm çevrenizin hayranlığını kazanacağınıza dikkat çekmekte. Sevdiğiniz insanla aranızda problemler söz konusu ise bugün aşkın gücü ile gelişen romantizmle sorunları aşacak ve ufak tefek sorunların ilişkinizde huzursuzluklara sebep olmasına izin vermemeyi öğreneceksiniz. İş hayatınızda ise disiplin ve azminizin karşılığını almaya başladığınız dönemlerdesiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu kendi yakınlarınız ve akrabalarınız. Onları ilgilendiren nahoş bir olayın içine çekilmek istenebilirsiniz. Şunu aklınızdan hiç çıkarmamalısınız ki, Siz insanlara müsaade ettiğiniz sürece sizi üzebilir ve çekmek istedikleri noktaya getirebilirler. Tercih sizin. Ya sizi üzmelerine izin verir başarılı olmalarına müsaade eder, Ya da HAYIR der kimsenin sizi üzecek bir davranış içinde olmasına izin vermezsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan saran kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Havlit

Günün Rengi: Beyaz

Kova Burcu

Kova Burcu

Gökyüzü bugün önemli kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Birlikte çalıştığınız insanların aşırı rahat tutumları duyarsız davranışları keskin ve sert kararlar almanıza neden olabilir. Dikkatli olun. İşinizle ilgili her şeyde ayrıntılara risklere önem verin. Daha sonra pişman alacağınız seçimler yapmamalısınız. Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi olumlu yönde kullanmaya çabalamalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Beraberliği olmayan Kova burçları ise, ani kararlar vermemeye çalışın bir anda başlayan bir ilişki aynı hızla bitebilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime inanıyorum isteklerimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum. İçimde var olan bu inanç yüksek zekam ve ruhumla birleştiğinde arzu ve isteklerime ulaşabileceğimi biliyorum. Şimdi inancımın verdiği güçle bilmeyi zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Havlit

Günün Rengi: Beyaz

Balık Burcu

Balık Burcu

Son derece huzurlu ve keyif dolu bir gün sizleri karşılıyor. Yoğun duygular keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkiniz de olumsuz giden konuları düzeltebilir yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz. Beraberliği olmayan Balıklar ise bugün çevrenizde size yaklaşmak istediği halde o cesareti gösteremeyen kişi ya da kişileri biraz cesaretlendirmeye ne dersiniz?

Günün Olumlaması: Ey Aşk senin kuvvetini hissediyor, Ümit ettiğim Aşk’ı bulmuş olmanın şükrünü yaşıyorum. Aşkımla tamamlanıyor yaşama dört elle sarılıp her anımı her nefesimi sağlıkla huzurla bollukla bereketle mutlulukla değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Kehribar

Günün Rengi: Beyaz

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı