BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 24.01.2015

24 Ocak 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Hatalarınız için, hep bir mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmadığınız için, gelecek sizin için ürkütücü olmuyor.Tekrarlardan asla bıkmıyorsunuz.
AŞK: Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız, duygusal hayatınızda sizi farklı kılıyor. Sevgilerinizi coşkulu yaşıyorsunuz..
SAĞLIK: Sürekli gergin olmanız ve çalışma yaşantınızda zorlanmalar yaşamanız, tansiyonunuzda iniş ve çıkışlara sebep oluyor.

24 Ocak 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyor olmanız, sizin suçunuz. Aksilikler yüzünden, her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin.
AŞK: Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek beklemesine rağmen, onun isteklerini anlamazlıktan geliyorsunuz. Daha esnek olmalısınız..
SAĞLIK: En basit hareketiniz bile gereksiz kazalara sebep oluyor. Her konuda içinizdeki çocuk sakıncalı bir şekilde atağa kalkıyor.

24 Ocak 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Aynı anda bir çok işi bir arada yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için,çevrenize karşı çelişkilisiniz.
AŞK: Sizi anlamak çok zor. Bugün yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız. Sözcüklere ihtiyacınız yok.
SAĞLIK: Aşırı yorgunluk sizde stres yaratıyor fakat belli etmiyorsunuz. Bugün enerji dağınıklığı görülüyor. Biraz toparlanın.

24 Ocak 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ Çevrenizin konularına sahip çıkmak sizde alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor.
AŞK:.Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problemler yaşıyorsunuz.Bugün çelişkiler söz konusu dikkatli olun..
SAĞLIK: Sorunlarınızı, hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Dostlarınızı da titizlikle seçmeniz bunu gösteriyor. Paylaşmaya ihtiyacınız var. .

24 Ocak 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: İsteklerinizi uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. Bugün ilginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız.
AŞK: Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor. Sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz. Geçici heveslerden uzak durmaya çalışmalısınız.
SAĞLIK: Hiç beklemediğiniz bir arkadaşınızın sözlerini yanlış anlayabilir ve gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün yüksek enerjili bir gün. Aynı anda bir çok işi hallederek, çevrenizde örnek teşkil edeceksiniz. Dedikodulara aldırmamalısınız
AŞK: Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz. Fazla kuruntulu davranıyorsunuz Sınırlarınızı kaldırın.
SAĞLIK: Dostlukların zedelenmesinden yana değilsiniz ve her zaman çevrenizi kaynaştırma özelliğine sahipsiniz. Bugün yine iş size düşüyor.

24 Ocak 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İsteklerinizi ifade ederken oldukça başarılı davranacaksınız. İlişkileriniz mükemmel.
AŞK: Duygusal ilişkilerinizde , daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anıları artık sizi rahatsız etmemeli
SAĞLIK:Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konuların olgunlaşmaya başlaması kafanızı karıştırabilir ve stres yaratabilir.

24 Ocak 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ:Bugün Ay’dan aldığınız etkiler yüzünden, gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz..
AŞK: Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam her dem güzelliklerle size gelecektir.
SAĞLIK: Melankolik olmaya adaysınız. Yine de yaşamı her haliyle seviyorsunuz. Tekrarlardan nefret ediyor ve yalnızlığınızı seviyorsunuz.

24 Ocak 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamı iki ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdeki kişiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. .
AŞK: Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Özellikle sevdiğiniz kişi sizden yana oldukça dertli. Onu ikna etmelisiniz..
SAĞLIK:Yoğun bir çalışma temposu içinde,eğlenmeye bile vakit ayırabiliyorsunuz. Yalnız yorgunluğunuzu sonradan hissediyorsunuz.

24 Ocak 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz.
AŞK: Onula birlikte paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor. Kendinizi korumalısınız
SAĞLIK: Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir gün. Yürürken dikkatli olmalı ve sağlıklı bir ayakkabı seçmelisiniz. Kazalara dikkat etmelisiniz.

24 Ocak 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Kişisel yeteneklerinizin yoğun olduğu bir günde olmanız, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz..
AŞK: Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gündesiniz. Artık eski duyguları bir kenara atmalısınız.Yaşam devam ediyor ve siz ayaktasınız.
SAĞLIK:Her konuda hevesiniz çabuk geçiyor. Yeteneklerinizi geliştirecek uğraşlar bulmalısınız. Yaşam temponuzu artırmalısınız. Önünüz açık

24 Ocak 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Her konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe sürekli bir huzursuzluk duyuyorsunuz. Cesur olmalısınız..
AŞK: Eski olayları artık unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini sizde görüyor ve gelecekten korkuyorsunuz.
SAĞLIK: Hassaslık size yakışıyor. Aşırı alıngan olduğunuzu çok az kimse biliyor. Siz gülümserken ağlıyorsunuz Her şeye boş verin gitsin.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı