BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.05.2014

Sevgili Koç
Bugün arzulu olmanızın yanında, gücünüz de yerinde olacaktır. Espirili ve neşeli davranışlarınız, girdiğiniz çevrelerde dikkat çekmenize neden olabilir. Yine bu dönemde çocuksu yönleriniz de öne çıkacak. Güncel çevrenizde size yakınlık hisseden birisini bu günlerde etkileme yarışına girebilirsiniz. Hatta bu kimsenin yakınlarındaki insanları etkilemekle işe başlamayı düşünüyor olabilirsiniz. Etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için oldukça fazla efor sarf ediyorsunuz. kendinizi bu denli aşırı yormamalısınız. Konuşkanlığınızın artması ile bu kimseyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkânını bulabileceksiniz. Aile içinde ise bu dönem birlikte yapmanız gereken bazı işler olacaktır.

 

Sevgili Boğa
Bugün şans ve spekülasyona açık oyunlarda kazanç sağlama oranınız yüksek olabilir. Yalnız günün ilk saatlerinde bu şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca çok az bir zaman içinde şansınız geri dönecektir. Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak. Bunun dışında bugün kendinize dönük his ve duygularınız var. Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin. Bu yönde tanıdığınız kimselerle ilişkilerinizi artıracak ve yenileyeceksiniz. Hatta bu yenileme sonucunda, eskisine nazaran daha kalıcı ve faydalı ilişkiler kurabiliyorsunuz. Merakınızın da bu devrede artmış olması, ilgi alanınızı genişletecek. Böylelikle her konudan haberdar olmak isteyeceksiniz. Bu sırada bir yakınınızın çevrede dolaşan sözleri taşıması canınızı sıkabilir. Oldukça yoğun dedikodular duyacaksınız. Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

 

Sevgili İkizler
Sosyal yönünüzün bugün ağır basması ile değişik ortamlarda bulunmak ve değişik sanatsal faaliyetlere katılmak isteyeceksiniz. Hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Orijinal fikirlerinizin bu dönemde de devam etmesi büyük bir şans. Çünkü konuşma ve yazma yeteneğinizin de bu dönemde iyi çalışması ile birlikte, güzel ve verimli işler yapabileceksiniz. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak. Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bugün oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz. Eğer bir sevdiğiniz varsa, aynı olay onun için de geçerli olacaktır.

 

Sevgili Yengeç
Bugün dalgınlığınız ve aceleciliğinize dikkat etmeniz gerekecek. Her türlü konuda başarı görülüyor. Ama zannettiğiniz kadar ani ve hızlı olmayacaktır. Yavaş ama emin adımlarla ilerlediğinizi göreceksiniz. Sizi başarıya götürecek sabır ve çalışma azmi, bu dönemde bir hayli fazla mevcut olacak. Aşk ve sevgi konuları ise yeniden bir canlanma devresine girecektir. Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz. Bunda da başarılı olacaksınız. Değişik sanatsal faaliyetler, bu devrede yeniden gündeme gelebilir. Hatta genelde sosyal ilişkileriniz uyumlu ve her zamankinden daha gündemde olacaktır. Bunun yanında sevdiğiniz birisi ile ilişkinizi geliştirme imkanı da bulabilirsiniz. Yalnız bu birlikteliğin umduğunuz gibi çıkmama ihtimali çok yüksek.

 

Sevgili Aslan
Sabır, disiplin ve çalışkanlığınızın sonucunu bugün alabilirsiniz. Hatta bu başarınızı dostlarınıza vereceğiniz bir davetle kutlamak isteyeceksiniz. Fakat yapacağınız bir yanlış, canınızın sıkılmasına neden olabilir. Dikkatli olmalısınız. Aşk ve sevgi konuları iyiden iyiye hızlanacak. Karşı cins ile ilişkileriniz iyi yönde gelişecektir. Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir. Bu sebeple de çevrenize dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Manevi ve ruhsal ilişkiler kurmak, bunları geliştirmek için iyi bir dönem. Sanata olan yatkınlığınızı da bu dönemde ölçebilir ve deneme imkânı bulabilirsiniz. Sanatsal konularda ortaklık ve birlik içinde çalışma eğiliminde olacaksınız.

 

Sevgili Başak
Bugünün en tatsız olayı yakın bir dostunuzun aşk sorunlarının gündeme gelebilmesidir. Hatta bu kimse kendisini aldatılmış hissetmesinden doğan sorunlara sizi ortak edecektir. Yine de bu tür problemlerin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Ayrıca bugün geziler için uygun bir dönemdir. Doğada ve yeşil alanlarda yapılacak yürüyüşlerin de sinirlerinize iyi geleceğini hatırlatırız. Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz. Fakat bu yersizdir. Çünkü bu dönemde oldukça sağlıklısınız. Bugünfırsatını bulabilirseniz ev içinde yapmayı geciktirdiğiniz veya unuttuğunuz bazı onarım işlerini halletmeniz iyi olacak. Genelde kişiliğinizde ve tepkilerinizde, daha ılımlı davranacağınız bir devredesiniz.

 

Sevgili Terazi
Eğer yalnızsanız bugün rahat ve size daha sonra problem olmayan yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yine bugün uzun zamandır beklediğiniz bir işinizin hallolduğu haberini alacaksınız. Bu da moral yönünden sizi oldukça destekleyecek. Ufak ve basit şeylerden mutlu olabileceksiniz. Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bu tutumunuz, iyimser ve uyumlu havanızdan kaynaklanacak. Bu dönemi, ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemeklegeçireceksiniz. Sevdiğiniz kimsenin de gönlünü almanız gerekecek. Ayrıca aile fertlerinden de özür dilemelisiniz. Çünkü onları da oldukça kırmışsınız. Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir. Onların gönlünü almalı ve yaptıklarınızı unutturacak girişimlerde bulunmalısınız. Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

 

Sevgili Akrep
Bugün aşk konuları gündeme gelebilir. Yalnız bu kez, eski ilişkileriniz ve hatıralarınız ön plana çıkacaktır. Hatta eskiden birlikte olduğunuz birisine rastlayabilirsiniz. Bu nostaljik karşılaşma, sizi bir an eskilere götürecektir. Yine bu dönem elektronik cihazların tamirinden ve elektrik işlerinden uzak kalmanız gerekecek. Çünkü yaralanmalara eğiliminiz oldukça fazla. Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız. Hatta bazı konularda birlikte çalışabilirsiniz. Bu dönemde kendinize vakit ayıramamaktan şikayetçi olacaksınız. Ama buna değdiğini görmek sizi sevindirecek. Harcamalarınız oldukça fazla olacaktır. Elinizdeki paranın da umduğunuzdan fazla oluşu planlarınızı bozacaktır. Böylelikle farkında olmadan fazla açılabilirsiniz.

 

Sevgili Yay
Bugün ikili ilişkilerinizde yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz. Ani tavırlar bugün için size kayıp getirebilir. Kişileri anlamaya çalışırken sabırlı ve sakin olmaya gayret etmeniz, gereksiz yere kalp kırmanıza engel olabilir. Eğer yalnız bir insansanız ilgi duyduğunuz kişiye açılmanızın tam zamanıdır. Küçük kaçamaklar yapabileceğiniz rahat bir dönemdesiniz. Bu tür kaçamakların daha sonra başınıza dert açmaması için dikkatli olun. Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz. Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz. Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

 

Sevgili Oğlak
Bugün yapmayı düşündüğünüz harcamalar umduğunuzdan fazla olabilir. Bu nedenle daha sonra sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Yine bugün sürpriz ve kalıcı misafirlere hazırlıklı olmalısınız. Hatta evinizde bu kimseye yer ayarlamanız abartılı bir davranış olmayacaktır. Bu dönemde çevrenizde karşı cinsten kimselerin yoğunlaşması görülebilir. Hatta sevdiğiniz kimsenin bu konuda kıskançlık yapması küçük bir tartışmaya bile neden olabilir. Onun bu hareketi ise sizin hoşunuza gidebilir. Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz. Yalnız kısa bir süre de olsa komşularınız arasında canınızı sıkabilecek bir olay yaşayabilirsiniz.

 

Sevgili Kova
Aileniz ya da sevdiğiniz insan her zamankinden çok sizin ilgi ve şefkatinize ihtiyaç duyabilir. Onlara sevginizi ve desteğinizi sunabileceğiniz değişik yollar bulmaya çalışın. Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın. Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Özellikle erkekseniz eşinizle aranızda dikkate değer gerilimler olabilir. Eğer siz bir kadınsanız kendinizden oldukça yaşlı bir erkekle ciddi bir ilişkiye girebilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, önyargılı davranmanız ya da sevdiğinizle ilgili çevrede konuşulan asılsız dedikoduları ciddiye almanız kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden olabilir Ancak rahatlığı ve vurdumduymazlığı her zaman gergin bir ruh haline tercih ettiğiniz takdirde bu can sıkıcı durumdan kurtulmanız hiç de zor olmayacak.

 

Sevgili Balık
Bugün dinlenmenizi ve rahatınıza bakmanızı tavsiye edebiliriz. Çünkü çalışmalarınız ve yoğunlaştığınız konular, sizi bedenen ve zihnen oldukça yormuş olacak. Mümkünse huzurlu ve sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz. Çünkü zihninizdeki karışıklıkları bu sayede atabileceksiniz. Enerjinizi yeniden biriktirebilmeniz için iyi bir fırsat olacaktır. Dalgınlığınız ve rahatlık isteminiz öne çıkacak. Tanımadığınız kimselerle rahatlıkla ilişki kurabilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz. Aşk hayatınızın da bu devrede canlanacağını unutmamanız gerekiyor. Çünkü kalbiniz boş ise, vakit kaybetmeden güzel bir ilişki başlatabileceksiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı